Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 181 (8405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O nouă competiție în care „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” poate fi declarat „Destinația anului 2023”

Vineri, 4 August 2023 (13:18:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” poate obține un nou titlu de „Destinația anului 2023”. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă, care a precizat că sâmbătă, 5 august, de la ora 14:00, pe postul de televiziune Prima Tv va fi difuzată emisiunea „Destinația anului 2023” în care va fi prezentat ținutul mănăstirilor din Bucovina. Niculai Barbă a amintit că în cadrul „Galei Destinația Anului 2023” care a avut loc pe 27 aprilie 2023 la Palatul Culturii din Iași, „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” a câștigat primul loc la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”. El a spus că pe lângă această categorie, Bucovina, prin același ținut al mănăstirilor, a devenit și „Destinația Anului 2023”, fiind câștigătoarea Marelui Premiu al galei. „Destinația turistică a fost desemnată marea câștigătoare în urma unei competiții strânse la care au participat toate cele 9 destinații aflate pe locul întâi la categoria lor. Toate cele nouă destinații câștigătoare la categoriile la care au concurat sunt prezentate acum într-un episod dedicat pe Prima TV în fiecare sâmbătă, începând din 17 iunie 2023, de la ora 14:00. Sâmbătă, 5 august 2023, de la ora 14:00, vă invităm să urmăriți emisiunea dedicată Bucovinei pe Prima TV și să votați destinația noastră, Ținutul Mănăstirilor din Bucovina”, a spus Niculai Barbă. El a spus că telespectatorii care urmăresc această emisiune sunt invitați să voteze destinația preferată, voturile acestora urmând să stabilească ce destinație din cele nouă este marea câștigătoare. Marele câștigător al premiului telespectatorilor va fi aflat pe 19 august 2023. Vicepreședintele CJ Suceava a precizat că cei care doresc să voteze trebuie să urmeze următorii pași: se accesează site-ul http://www.destinatiaanului.ro/votul-telespectatorului-2023/ , se votează „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina”, se apasă “Trimite Votul” și apoi se accesează linkul „confirmare Vot!” din e-mailul primit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă competiție în care „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” poate fi declarat „Destinația anului 2023”.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nouă competiție în care „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” poate fi declarat „Destinația anului 2023”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei