Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 172 (8396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tenismenii din județ au făcut legea la Cupa Cetății

Marţi, 25 Iulie 2023 (16:54:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Baza Sportivă „Unirea” a găzduit zilele trecute turneul de tenis Cupa Cetății, o competiție pentru sportivi amatori de Categoria Gold, care face parte din Circuitul Național Sportya.

Pentru o triere echilibrată a participanţilor proveniți din mai multe județe ale țării, turneul a fost structurat de către organizatori pe patru niveluri de valoare în proba de simplu, întrecerea având în program și un concurs de dublu, de Nivelul 6.

Astfel, tabloul de la Nivelul 4 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 5, 6 şi 7 s-au adresat practicanţilor acestui sport din ce în ce mai avansaţi.

Finala de Nivelul 4 a fost una sută la sută suceveană și s-a încheiat cu victoria lui Aurelian Șerban, care a trecut în două seturi de Cornel Constantin în meciul decisiv.

La Nivelul 5 câștigător s-a încoronat dorneanul Marius Ilișoi, care i-a devansat în clasament pe Alin Miheșan (Brașov), Daniel Isopescu (Frătăuții Noi) și Ilie Țeabrean (Câmpulung Moldovenesc).

Întrecerea de la Nivelul 6 s-a terminat cu succesul experimentatului Constantin Bălan, din Gălănești, care a dispus în ultimul act de fostul mijlocaș al Bucovinei Rădăuți Tudor Zaremba. Podiumul a fost completat de suceveanul Alin Leuciuc și de botoșăneanul Dănuț Alupoaie.

La Nivelul 7 titlul de campion i-a revenit lui Gheorghiță Șestac, din Gura Humorului, care l-a învins în finală pe Petru Vicovanu, din Horodnic de Jos. Un turneu bun au mai izbutit Mihai Tipu (Suceava) și Iulian Pintilie (Gura Humorului), care au atins pragul semifinalelor.

În ceea ce privește concursul de dublu, câștig de cauză a avut perechea suceveană Costel Chelariu/Viorel Negru, care a dispus greu, în ultimul act, de cuplul Andrei Zaharie/Cosmin Moscalu, din Botoșani.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tenismenii din județ au făcut legea la Cupa Cetății.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tenismenii din județ au făcut legea la Cupa Cetății0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei