Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 171 (8395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un individ care a sechestrat-o și a violat-o de două ori pe fosta concubină a fost arestat

Luni, 24 Iulie 2023 (20:11:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un individ violent care a comis o agresiune sexuală împotriva fostei concubine a fost arestat. Judecătoria Gura Humorului a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Iulian Mihai Cherariu, din comuna Drăgoiești, pentru comiterea infracțiunilor de „lipsire de libertate în mod ilegal”, „viol”, „violare de domiciliu” și „distrugere”. Faptele au cunoscut o succesiune destul de agonizantă pentru victimă, nimeni alta decât fost concubină a lui Cherariu. Totul a început în seara zilei de 17 iulie, când bărbatul s-a deplasat la locuința unde femeia se afla împreună cu o altă femeie, dar și cu mai mulți copii. A distrus o fereastră pe care a intrat ulterior în încăpere. A început să arunce amenințări cu moartea în dreapta și în stânga, iar apoi, folosindu-se de un cuțit, i-a aplicat fostei concubine două lovituri cu mânerul, dar și o serie de lovituri cu piciorul în abdomen. A ridicat-o pe femeie de jos, i-a pus cuțitul la gât, iar apoi a luat-o de păr și a scos-o din casă.

Fosta concubină s-a opus, moment în care a fost târâtă efectiv de păr. A dus-o cu forța într-un lan de porumb, unde i-a cerut să întrețină relații sexuale cu el, dar femeia l-a refuzat. Din acest motiv a lovit-o cu piciorul în zona coastelor și cu pumnul de două ori în zona capului, iar femeia a căzut la pământ, acolo unde a violat-o. Tot cu forța, a luat-o pe femeie și a dus-o într-o casă părăsită, unde i-a cerut din nou să întrețină raporturi sexuale. A fost refuzat și de această dată, motiv pentru care a lovit-o cu palma peste obrazul drept. A violat-o din nou, iar apoi a ținut-o sechestrată în acea casă părăsită până în dimineața zilei următoare. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care instrumentează acest caz, au făcut precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ care a sechestrat-o și a violat-o de două ori pe fosta concubină a fost arestat.
 Vizualizări articol: 1924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un individ care a sechestrat-o și a violat-o de două ori pe fosta concubină a fost arestat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei