Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 162 (8386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu mai puțin de nouă hoți au ajuns în arestul Poliției Suceava în decurs de numai câteva ore

Joi, 13 Iulie 2023 (11:58:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arestul Poliției Suceava s-a umplut în doar câteva ore, iar cele mai multe persoane care au făcut cunoștință cu celule sunt acuzate de furturi. Doi tineri în vârstă de 20 de ani, din Gura Humorului, au ajuns în spatele gratiilor după ce au spart mașina unui bărbat din Păltinoasa. Acesta a parcat mașina marți seară pe o stradă din Gura Humorului, iar a doua zi a constatat că un geam a fost forțat, iar din torpedou a dispărut suma de 19.476 de lei. Hoții au fost prinși la scurt timp, iar acum sunt cercetați pentru infracțiunea de ”furt calificat”, respectiv ”complicitate la furt calificat”.

În arest au ajuns și patru indivizi din Dărmănești, acuzați de furt și tentativă de furt de motorină. Faptele sunt de la finalul lunii trecute, iar cei patru erau specializați în furt de motorină din rezervoarele tirurilor. Pentru a se deplasa la locul furturilor, indivizii au folosit un autovehicul neînmatriculat și fără a avea permis de conducere. Acum, ei sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de „furt calificat”, ”tentativă de furt calificat”, ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Alți trei indivizi din Fălticeni completează tabloul hoților reținuți în cursul zilei de miercuri, 12 iulie. Aceștia au comis trei furturi din locuințe. Doi dintre ei au fost luați de la domiciliile lor, în timp ce al treilea a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Borș 2, în timp ce încerca să părăsească România. A fost adus sub escortă și introdus în arestul IPJ Suceava și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ”furt calificat în formă continuată”, ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”. Colegii săi de ”muncă” sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de ”furt calificat în formă continuată”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu mai puțin de nouă hoți au ajuns în arestul Poliției Suceava în decurs de numai câteva ore.
 Vizualizări articol: 2585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nu mai puțin de nouă hoți au ajuns în arestul Poliției Suceava în decurs de numai câteva ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei