Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 162 (8386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Primăria Liteni a inaugurat o bază sportivă modernă pe Stadionul „Ionel Pintilescu” din oraș

Joi, 13 Iulie 2023 (19:15:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primăria Liteni a inaugurat, joi, noua bază sportivă de la Stadionul „Ionel Pintilescu” din acest oraș, pe care evoluează echipa Viitorul Liteni, recent promovată în Liga a III-a. Inaugurarea a început cu o slujbă de sfințire oficiată de doi preoți, la eveniment fiind prezenți primarul Tomiță Onisii, angajați ai primăriei, membri ai Consiliului Local, precum și actuali și foști fotbaliști din Liteni. Noua bază sportivă a fost construită printr-un proiect finanțat cu fonduri europene prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a precizat că echipele de fotbal care vor folosi baza sportivă beneficiază de acum înainte de condiții moderne, clădirea având vestiare pentru gazde și oaspeți, cu mobilier modern, grupuri sanitare, vestiar pentru arbitri, spațiu administrativ, iar la etaj va fi amenajată o sală multifuncțională, care va fi dotată și cu aparate de fitness.

„Mulțumesc tuturor celor prezenți, colegi, colegi de fotbal și de serviciu și prieteni. Este o clădire importantă pentru comunitatea noastră. Și dacă la începutul anului inauguram grădinița cu program prelungit, pe care între timp am și acreditat-o și începe să funcționeze cu program prelungit, iată că acum inaugurăm clădirea pentru sport, baza sportivă a Stadionului <Ionel Pintilescul>. Ne bucurăm că am ajuns în acest moment. Mulțumesc constructorului care este prezent aici alături de noi și nu în ultimul rând colegilor mei din primărie”, a precizat Onisii. El a adăugat că cel mai probabil în această toamnă vor fi finalizate lucrările la sala de sport din oraș, precum și un corp de școală nou. Pe de altă parte, primarul din Liteni a precizat că, săptămâna trecută, o comisie cu reprezentanți de la Federația Română de Fotbal, ISU, Jandarmi și Poliție a fost prezentă la Liteni pentru omologarea terenului de fotbal pentru Liga a III-a. Tomiță Onisii a spus că noua bază sportivă va fi folosită pentru prima dată de echipele Viitorul Liteni și Gauss Bacău, care vor juca sâmbăta aceasta pe Stadionul „Ionel Pintilescu” în Cupa României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Liteni a inaugurat o bază sportivă modernă pe Stadionul „Ionel Pintilescu” din oraș.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Liteni a inaugurat o bază sportivă modernă pe Stadionul „Ionel Pintilescu” din oraș0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei