Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 162 (8386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Tăiem tot!”

Acțiune în forță de îndepărtare a improvizațiilor de pe domeniul public, coordonată de viceprimarul Sucevei

Joi, 13 Iulie 2023 (17:32:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O acțiune în forță, de îndepărtare a improvizațiilor de pe domeniul public, dar și a gardurilor vii, transformate în depozite de gunoi și sursă de invazie a țânțarilor, a avut loc recent în municipiul Suceava, sub coordonarea directă a viceprimarului Lucian Harșovschi.

„Curățăm orașul de <improvizațiile> învechite făcute de unii suceveni, cum ar fi gardurile metalice sau din lemn care afectează aspectul străzilor și siguranța cetățenilor.

Suntem conștienți că de-a lungul timpului am fost nevoiți să ne obișnuim cu aceste improvizații temporare, însă acum luăm măsurile necesare pentru a înlătura definitiv aceste garduri pentru sănătatea comunității”, a spus viceprimarul Sucevei.

Pentru rezultate cât mai vizibile, acțiunea a fost combinată cu campania de scoatere a gardurilor vii, demarată anterior de municipalitate, dar care continuă și anul acesta.

„Tot! Tăiem tot și scoatem improvizațiile de aici... în urmă trebuie să rămână curat”, spune răspicat viceprimarul Harșovschi, într-o înregistrare video a demersului gospodăresc.

                 

               

                 

 

Acesta a cerut să fie înlocuite inclusiv băncile de odihnă din fața scărilor de bloc, care aveau picioare prea scurte după ce zona a fost reabilitată.

Nu au fost lăsate nici gardurile, de toate felurile, care delimitau anumite zone de lângă scările de bloc, în cele mai multe cazuri, acolo unde se pretează, fiind adus pământ, pentru amenajarea de spații verzi.

„Strada Luceafărului este doar începutul acestui proiect, continuăm în întregul oraș. Vă încurajez să fiți parte din această schimbare! Acționând împreună, vom continua să transformăm orașul nostru într-un loc mai bun pentru toți”, este îndemnul adresat de Lucian Harșovschi sucevenilor, care deseori s-au arătat reticenți în fața schimbărilor, dar ulterior s-au convins că este bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiune în forță de îndepărtare a improvizațiilor de pe domeniul public, coordonată de viceprimarul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Acțiune în forță de îndepărtare a improvizațiilor de pe domeniul public, coordonată de viceprimarul Sucevei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei