Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 155 (8379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Furtuna din zona Câmpulung a oprit două trenuri de lung parcurs în care sunt în jur de 450 de călători

Miercuri, 5 Iulie 2023 (17:54:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update

Trenul IR 1830 Cluj-Napoca – Galați a fost dirijat în condiții de siguranță în gara din comuna Sadova (150 persoane).

Pentru trenul IR 1832 Galați – Cluj-Napoca, cu 4 vagoane și aproximativ 250 calatori, blocat ca urmare a aluviunilor care au afectat locomotiva și primul vagon, s-au dispus următoarele măsuri: a fost alocată o locomotivă care a preluat ultimele 3 vagoane în care au fost relocați toți călătorii, acestea fiind redirecționate în gara din comuna Pojorâta.

La fața locului se acționează cu numeroase forțe de intervenție, echipaje ISU, lucrători CFR, lucrători de la Direcția Silvică, respectiv de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Pojorâta și Sadova.

Nici un călător nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La ora 17.30 se lucra intens pentru degajarea aluviunilor și punerea în circuit a locomotivei și vagonului afectat.

Pentru relocarea călătorilor s-a luat în calcul de către CFR Călători punerea la dispoziție a unui număr de trei autocare de transport de capacitate mare. Se va apela la această variantă doar dacă problemele de pe calea ferată nu vor fi rezolvate în timp util.


 

Ploaia torențială din zona Câmpulung Moldovenesc a creat probleme și pe calea ferată, aluviunile de pe versanți blocând circulația pe sectorul dintre stațiile Pojorâta și Câmpulung Moldovenesc.

Sunt afectate două trenuri de lung parcurs care se aflau în apropiere, respectiv  IR 12830 şi IR 12832 Galați – Cluj-Napoca şi retur, trenuri în care sunt în jur de 450 de călători.

Trenul IR 12830 staţionează în staţia Sadova, iar trenul IR 12832 staţionează între staţiile Pojorâta – Câmpulung Moldovenesc.

Cele două trenuri își vor relua parcursul după îndepărtarea aluviunilor și asigurarea condițiilor de rulare în siguranță. 

”Circulația în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Detalii despre reluarea circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furtuna din zona Câmpulung a oprit două trenuri de lung parcurs în care sunt în jur de 450 de călători.
 Vizualizări articol: 2700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furtuna din zona Câmpulung a oprit două trenuri de lung parcurs în care sunt în jur de 450 de călători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei