Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 155 (8379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De partea bună a surprizei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai vechi turneu de tenis din lume, totodată și cel mai prestigios, a pornit cu frâna de mână trasă. De fapt, cu acoperișul tras. Ploaia a bulversat programul la Wimbledon mai tare decât o puteau face surprizele sau retragerile! De fapt, ca să fie surprize ar trebui să se joace meciurile. Până spre sfârșitul zilei de marți, un singur meci de pe jumătatea lui Alcaraz era încheiat, chiar cel al liderului mondial, care a beneficiat de facilitatea acoperișului pe arena principală. Și a pornit în trombă spaniolul (”lăptăreasă” pentru Chardy), dovadă că turneul de adaptare a fost cât se poate de util. Oricum, și multe meciuri din prima zi așteptau o fereastră fără stropi pentru a se încheia, doar că mai repede s-a încheiat ziua de marți. Surpriza de pe hârtie a fost eliminarea lui Auger-Aliassime, dar cumva previzibilă, nu degeaba am evitat să-l nominalizez între jucătorii cu șanse. L-am nominalizat însă cu rezerve pe Kyrgios, care s-a retras și ratează astfel aproape întreg sezonul. Adevărul dureros este că i-a cam trecut timpul australianului, însă măcar e influencer pe Twitter, putând fi și asta un fel de consolare. Interesant e că experiența chiar își spune cuvântul, Wawrinka și Goffin au trecut, Murray va fi trecut și el, iar Thiem îl chinuie și azi pe Tsitsipas.

La fete, vestea bună e că surpriza cea mai mare a fost provocată de o româncă, jucătoarea noastră fiind de partea bună a surprizei! Ana Bogdan a eliminat-o pe rusoaica Samsonova, capul de serie numărul 15, ba încă după două tie-break-uri. Ea va juca în turul secund cu jucătoarea americană Alycia Parks, locul 51 mondial. Va fi mai greu, să fim convinși de asta. Și Gauff, favorită 7, a fost eliminată, dar adversară i-a fost totuși Sophia Kenin, adică o câștigătoare de GS. Celelalte jucătoare din România, nu mai puțin de 3 - Irina, Sorana și Jaqueline, nu au apucat să debuteze în primele două zile. Părerea mea e că nici azi n-o vor face toate, dar tot răul spre bine. E și asta o modalitate de a intra în săptămâna a doua!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De partea bună a surprizei.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De partea bună a surprizei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei