NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
sâmbătă, 1 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 152 (8376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9772 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,606 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Minor ajuns într-un centru de plasament după ce tatăl și un amic au plecat băuți la plimbare cu mașina

Duminică, 2 Iulie 2023 (09:55:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor a ajuns într-un centru de plasament, iar tatăl și un prieten au făcut cunoștință cu arestul IPJ Suceava pentru o perioadă de 24 de ore. Totul, după o plimbare cu mașina. În cursul zilei de joi, 29 iunie, deși consumaseră băuturi alcoolice și nu aveau nici permis de conducere, un bărbat din Capu Câmpului și amicul său de pahar au decis să se urce în mașină și să plece la drum. La un moment dat, au fost opriți de poliție, iar tatăl, care se afla la volan, a fost pus să sufle în etilotest. Cum a rezultat o valoare suficient de mare, polițiștii ș-au dus la spitalul din Gura Humorului, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. La fața locului, lângă mașină, a rămas prietenul și copilul minor. Numai că, în loc să aștepte sosirea unei persoane care avea permis de conducere și care nici nu consumase băuturi alcoolice, bărbatul a decis să urce el la volan. A fost oprit și el de polițiști, care i-au întocmit, de asemenea dosar penal. Culmea, mașina nici măcar nu era înmatriculată. Acum, tatăl și colegul de pahar trebuie să răspundă pentru trei infracțiuni, respectiv ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. După cele 24 de ore petrecute în arest, cei doi au fost plasați sub control judiciar de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. În cazul minorului, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, care a decis la plasarea minorului într-un centru de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minor ajuns într-un centru de plasament după ce tatăl și un amic au plecat băuți la plimbare cu mașina.
 Vizualizări articol: 2172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Minor ajuns într-un centru de plasament după ce tatăl și un amic au plecat băuți la plimbare cu mașina3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei