Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 152 (8376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Aproape tot municipiul Suceava, periat de importante forțe ale poliției și jandarmeriei

Duminică, 2 Iulie 2023 (11:51:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape tot municipiul Suceava a fost periat sâmbătă seară de importante forțe ale poliției și jandarmeriei. Timp de patru ore au fost legitimate peste 230 de persoane, iar în 86 de cazuri s-au dat avertismente/avertizări pentru diverse acte care încălcau normele de convieţuire socială. A fost folosit inclusiv câinele, iar oamenii legii au controlat 17 bagaje şi au verificat 33 de obiective şi 28 de agenţi de pază. S-au dat și 15 amenzi, în valoare totală de 3.800 de lei.

”Toate persoanele identificate sub influenţa băuturilor alcoolice sau care vagabondau au fost îndepărtate din zona parcurilor, fiind direcţionate către domiciliile lor, iar în unele cazuri dispunându-se transportul la unităţi medicale. Pozitiv este faptul că urmare a măsurilor dispuse nu au fost înregistrate sesizări privind infracţiuni stradale în zona parcurilor, cetăţenii având premisele de a se bucura de momente de relaxare în deplină siguranţă în locațiile de pe raza municipiului Suceava”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.La acțiunea care a avut loc între orele 19.00-23.00 au participat 43 de persoane, din care 34 polițiști, 4 jandarmi și 5 lucrători de la Poliția Locală. Acțiunea a fost coordonată de către Serviciul de Investigații Criminale și au participat poliţiştii Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, Compartimentul Proximitate și Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare, Biroul Investigații Criminale și Biroul Rutier, în echipe mixte formate din lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava – Detașamentul Mobil și lucrători din cadrul Poliției Locale Suceava. Au fost vizate mai multe locuri din oraș, respectiv Zona Albina, Zona Curcubeu, zona Cartierului Obcini, Zona Orizont, str. Jean Bart din Cartierul Burdujeni, Zona localurilor Bibliotecă, Studențească, pe strada Alexandru cel Bun (la locul de joacă pentru copii), Parcul Central, Parcul Șipote, Zona Bebelușu (vis-a-vis de catedrală), proximitatea societății Mihalex din Cartierul Mărășești, Parcul Simion Florea Marian, Parcul 3 Bărboși și în zona de agrement Tătărași.

”Obiectivele acțiunii au fost prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, în special a celor cu violenţă, ce se comit de regulă în zona parcurilor şi altor localuri de agrement. De asemenea, s-a urmărit verificarea legalităţii măsurilor luate de administratorii localurilor pe linia asigurării pazei, dar și identificarea persoanelor care comercializează sau consumă substanţe cu efect halucinogen şi luarea măsurilor legale împotriva acestora. Acțiunea a mai avut ca scop supravegherea şi monitorizarea persoanelor predispuse la fapte antisociale şi care în aceasta perioadă pot întreprinde acţiuni menite să tulbure ordinea şi liniştea publică, precum și identificarea persoanelor străine de localitate care nu își justifică prezența pe raza de competență; depistarea persoanelor urmărite şi a celor care se sustrag executării pedepselor. Nu în ultimul rând, s-a dispus sancţionarea celor care încalcă prevederile legale și identificarea persoanelor care cerşesc sau care vagabondează şi induc un sentiment de securitate publică”, au mai transmis reprezentanții IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape tot municipiul Suceava, periat de importante forțe ale poliției și jandarmeriei.
 Vizualizări articol: 1809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape tot municipiul Suceava, periat de importante forțe ale poliției și jandarmeriei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei