Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 147 (8371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei posturi de inginer la heliportul SMURD al Spitalului de Urgență Suceava sunt scoase pentru a treia oară la concurs

Luni, 26 Iunie 2023 (11:03:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou concurs, al treilea în ultimele patru luni, este organizat de Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, pentru ocuparea posturilor de inginer de la heliportul SMURD, astfel ca acesta să devină în sfârșit funcțional. După primul concurs, organizat în data de 27 martie a.c., a fost ocupat unul dintre cele 5 posturi care erau vacante, la al doilea, din 25 mai, a fost ocupat încă un post, în condițiile în care pentru două posturi nu s-a înscris atunci nici un candidat.

La această a treia rundă mai sunt vacante posturile de manager de siguranță (inspector de specialitate II), de responsabil cu securitatea aeronautică (inspector de specialitate II) și de manager de calitate (inspector de specialitate debutant).

Înscrierile la concurs se fac până miercuri, 28 iunie, ora 14.00, la spital. Candidații trebuie să fie ingineri cu licență în una dintre specialitățile ingineria transporturilor, ingineria civilă, inginerie electrică sau inginerie mecanică, să aibă cunoștințe de operare și tehnoredactare computerizată și cunoștințe de limba engleză nivel mediu/ avansat. Pentru manager de siguranță și responsabil cu siguranța aeronautică este necesară o vechime de cel puțin 3 ani și 6 luni; pentru manager de calitate nu este necesară vechime.

Selecția de dosare va avea loc în data de 29 iunie, proba scrisă va fi pe 5 iulie, interviul, pe 11 iulie, iar rezultatele finale se vor afișa în data de 17 iulie a.c.. Toate funcțiile sunt de execuție, deci baremul minimum necesar pentru a trece în etapa următoare a concursului este de 50 de puncte. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu. Este admis candidatul cu cel mai mare punctaj dintre candidații care au concurat pentru același post, cu condiția să fie obținut baremul minimum necesar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei posturi de inginer la heliportul SMURD al Spitalului de Urgență Suceava sunt scoase pentru a treia oară la concurs.
 Vizualizări articol: 1992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei posturi de inginer la heliportul SMURD al Spitalului de Urgență Suceava sunt scoase pentru a treia oară la concurs0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei