Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 127 (8351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Expoziția „Alice în Țara Minunilor - o poveste reciclată”, în premieră, la Shopping City Suceava

Vineri, 2 Iunie 2023 (15:39:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Până pe 14 iunie 2023, Shopping City Suceava găzduiește, în premieră, o expoziție fascinantă despre protejarea mediului înconjurător și reciclare creativă. Expoziția poate fi vizitată zilnic la Shopping City Suceava, în zona magazinului Pepco, de luni până sâmbătă, între orele 09:00-21:00, și duminică, între orele 09:00-20:00. Intrarea este liberă!

Copiii care vizitează expoziția în weekendurile 3-4 iunie și 10-11 iunie vor avea ocazia să participe gratuit, alături de Mica Mia, la activități și ateliere tematice, desprinse din cea mai iubită poveste a copilăriei, Alice în Țara Minunilor.

Programul activităților pentru copii este următorul:

·        3 iunie – orele 17:00-19:00

·        4 iunie – orele 14:00-18:00

·        10 iunie – 14:00-18:00

·        11 iunie – 13:00-15:00

„Alice în Țara Minunilor, o poveste reciclată” este un proiect inițiat de Asociația Escu, ce promovează sustenabilitatea, prezentând perspective noi bazate pe inovație, experiment și co-creație.

Impresionanta expoziție face parte dintr-un amplu demers educațional dedicat luptei împotriva poluării prin dezvoltarea unui model artistic și funcţional de a refolosi și regândi multitudinea de deșeuri reciclabile colectate din România.

Vizitatorii vor păși pe teritoriul fantastic al eroinei celebre și vor descoperi o lume magică ce aduce în prim-plan importanța protejării mediului înconjurător și beneficiile reciclării selective, prin metode neconvenționale și creative. 

Parcursul interactiv expozițional inițiază vizitatorii în cinci camere tematice ale celebrei povești Alice în Țara Minunilor, fiecare dintre acestea abordând o perspectivă diferită de reciclare și circularitate a materialelor din care provin deșeurile. Sub forma unei metafore vizuale, expoziția redă întregul proces al transformării deșeurilor reciclabile din obiecte lipsite de valoare estetică în obiecte impresionante de design.

Gândită pe paliere scenografice, expoziția reunește câteva puncte centrale sub umbrela cărora se regăsesc lucrările tridimensionale a numeroși designeri și artiști care au construit din materiale reciclate diferite obiecte de mobilier, piese de vestimentație, peisaje naturale, butaforii și construcții fanteziste, decoruri teatrale și personaje din poveste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziția „Alice în Țara Minunilor - o poveste reciclată”, în premieră, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziția „Alice în Țara Minunilor - o poveste reciclată”, în premieră, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei