Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 104 (8328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost la Suceava pentru a se întâlni cu primarii și parlamentarii social- democrați

Duminică, 7 Mai 2023 (11:01:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Partidului Social Democrat a fost prezentă sâmbătă, 6 mai a.c., la Suceava, pentru o întâlnire cu parlamentarii și primarii social democrați din județ, a informat biroul local de presă al partidului. Din delegație au făcut parte, pe lângă președintele partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD Paul Stănescu, europarlamentarul responsabil politic pe zona Moldovei, Dragoș Benea,  secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu și secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Alexandru Stoica.

Potrivit comunicatului de presă remis de PSD, întâlnirea a durat aproape trei ore și au fost discutate atât probleme de ordin politic ce privesc Organizația Județeană Suceava, cât și aspecte de ordin administrativ.

De asemenea, s-a stabilit ca „în cel mai scurt timp” să fie desemnat candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava și a candidaților în celelalte localități, acolo unde acest proces nu s-a finalizat, în vederea alegerilor locale de anul viitor.

Din punct de vedere administrativ, conducerea PSD a discutat cu primarii despre proiectele de investiții cu fonduri europene și guvernamentale, derulate de primării. „Au fost ridicate probleme generale privind oportunitățile de finanțare și posibilitățile de cofinanțare, dar și punctuale privind procesul prea lung privind obținerea unor avize sau a unor documente de la instituțiile statului, despre reforma administrativă etc. Marcel Ciolacu a afirmat că apreciază foarte mult dorința fiecărui primar de a aduce dezvoltare în comunitatea lui și a exprimat disponibilitatea de a-i trimite în județ, la discuții cu edilii, pe miniștrii și pe șefii de agenții pentru a clarifica problemele ridicate. Totodată a subliniat că PSD nu va accepta comasarea alegerilor”, se arată în comunicat. Ciolacu le-a mai spus social-democraților suceveni că își dorește foarte mult ca PSD să câștige primăria municipiului Suceava, cât și conducerea Consiliului Județean, apreciind că „e un culoar favorabil pentru PSD să se întâmple acest lucru”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost la Suceava pentru a se întâlni cu primarii și parlamentarii social- democrați.
 Vizualizări articol: 1006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost la Suceava pentru a se întâlni cu primarii și parlamentarii social- democrați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei