Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 104 (8328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidentul grav de la Vicovu de Sus, provocat de un șofer beat, care a forțat o depășire

Duminică, 7 Mai 2023 (14:31:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul cu cinci tineri răniți, de sâmbătă noapte, de la Vicovu de Sus a fost provocat de un bărbat în vârstă de 41 de ani care a efectuat o depășire fără a se asigura și a intrat violent în mașina în care se aflau mai mulți tineri și care era condusă regulamentar.

Șoferul vinovat nu mai era la fața locului când au ajuns polițiștii, fiind depistat ulterior. El era băut și va fi pus sub acuzare și pentru infracțiunea de părăsirea locului accidentului.

Accidentul s-a produs la ora 22:45, iar pompierii militari care au intervenit la fața locului au găsit trei tineri încarcerați, dintre care unul în stare comatoasă.

Din cercetările ulterioare a rezultat că localnicul Constantin Mironescu, în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un VW Passat, pe direcția Vicovu de Sus spre Vicovu de Jos, a intrat în depășirea unei mașini deși din sens opus venea un Audi condus regulamentar de Raluca U., în vârstă de 20 de ani, intrând în coliziune frontal-laterală cu această mașină.

Patru tineri din Audi au ajuns la Spitalul Rădăuți, cu leziuni relativ ușoare, în timp ce un tânăr de 18 ani a fost transportat în comă la Spitalul Județean Suceava. Veștile cu privire la starea tânărului ar fi optimiste, fiind stabilizat de medici.

După cum am precizat, bărbatul de 41 de ani nu a fost găsit la fața locului. La ora testării cu aparatul etilotest de către polițiști, Constantin Mironescu avea concentrația de 0,37 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la limita dintre contravenție și infracțiune. Probele de sânge vor estima mai apropiat alcoolemia în sânge la ora accidentului.

Cel puțin în prima fază a anchetei, bărbatul care conducea autovehiculul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Acesta urma să fie reținut în arest, în baza ordonanței pentru 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidentul grav de la Vicovu de Sus, provocat de un șofer beat, care a forțat o depășire.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidentul grav de la Vicovu de Sus, provocat de un șofer beat, care a forțat o depășire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei