Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 104 (8328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Luca Brecel, campion mondial surprinzător

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum câteva zile, la Sheffield, s-a încheiat o nouă ediţie a Campionatului Mondial de Snooker, una în care noi, fanii lui Ronnie O'Sullivan, aşteptam ca el să rupă egalitatea care-l leagă de Steven Hendry, amândoi având câte 7 titluri mondiale, şi să se cocoțezesingur pe locul cuvenit celui mai bun, mai spectaculos (şi mai dement, dar asta-i altceva!) dintre toţi jucătorii de snooker. N-a fost să fie nici de data asta, după primele două tururi în care se părea că totul decurge în favoarea lui, Ronnie pierzând în sferturi de finală în faţa lui Luca Brecel într-un fel în care numai el putea să o facă: a condus cu 6-2 după prime sesiune, şi-a păstrat avantajul după a doua, intrând în sesiunea decisivă cu scorul de 10 - 6 şi având aşadar nevoie de încă 3 frame-uri, meciul disputându-se în formula "primul la 13". Numai că Ronnie, aşa cum îl ştim, a "reuşit" o nefăcută antologica, pierzând în ultima repriză7 din 7 frame-uri şi implicit meciul cu 13 - 10! Am crezut că e o întâmplare, din cele prea multe cu care ne-a obişnuit deja Ronnie, numai că Brecel, care nu jucase nemaipomenit nici până atunci, a început să creadă că se poate, drept pentru care în semifinala l-a bătut chinuit, cu 17-15, pe chinezul Jiahui, iar finalacontra veteranului Selby (şi el campion mondial, dar doar de 4 ori) şi-a adjudecat-o calm, cu o siguranţă neobişnuită, inclusiv după ce Selby produsese şi el un eveniment de senzaţie: a reuşit break-ul maxim, lucru petrecut pentru prima oară în întreaga istorie a finalelor campionatelor mondiale! La 28 de ani, Brecel devine campion mondial, dar îndrăznesc să afirm că nu va mai repeta vreodată performanţă. Şi sunt gata să pariez pe oricât că Ronnie va câştiga cândva şi al 8-lea titlu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luca Brecel, campion mondial surprinzător.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Luca Brecel, campion mondial surprinzător5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei