Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 84 (8308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Educația activă în Muzeu - o cale către viitor”, proiect european implementat de Muzeul Național al Bucovinei

Marţi, 11 Aprilie 2023 (10:51:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Național al Bucovinei implementează, în perioada 1 martie 2023 – 30 aprilie 2024, proiectul „Educația activă în Muzeu - o cale către viitor”, finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Erasmus+, în valoare de 16.460 de euro (Acțiunea – cheie1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării, contract numărul – 2022-2-RO01-KA122-ADU-000100163). Proiectul se adresează muzeelor și vizează specialiștii de muzeu, având drept scop îmbunătățirea calității muncii acestora prin participarea la stagii de formare profesională la organizații gazdă și cu organizarea de vizite culturale în alte muzee europene.

De asemenea, proiectul vizează formarea profesională continuă a specialiștilor de muzeu și a staff-ului din diferite departamente ale Muzeului Național al Bucovinei.

Grupul țintă de cursanți este format din opt angajați permanenți ai Muzeului Național al Bucovinei, personal de specialitate din muzeu, femei și bărbați deopotrivă, având ca nivel de pregătire studii superioare, cu vârste cuprinse între 30 – 55 de ani. Aceștia sunt direct interesați în a participa la activități de formare profesională și au în comun: mediul profesional, domeniul de activitate, locul de muncă, tipul de activitate desfășurată, nivelul de pregătire profesională.

În cadrul proiectului se vor organiza și derula două mobilități de învățare, respectiv: un training de șase zile în domeniul TIC și instrumente web gratuite în educație – o altă modalitate de a preda și de a învăța cu patru participanți /training și un training de cinci zile privind Practicile comportamentale și cognitive în domeniul educației adulților legate de muzee cu patru participanți/training.

Proiectul va permite formarea a opt profesioniști ai Muzeului Național al Bucovinei dintre care: patru specialiști vor avea competențe și abilități îmbunătățite în domeniul TIC și al instrumentelor web utilizate în educație iar patru vor avea competențe și abilități îmbunătățite în practicile comportamentale și cognitive în domeniul educației adulților.

Proiectul „Educația activă in Muzeu - o cale către viitor” este implementat de Muzeul Național al Bucovinei și finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Erasmus+.

Puteți urmări desfășurarea proiectului pe www.muzeulbucovinei.ro, pe pagina de Facebook sau pe Instagram: Muzeul National al Bucovinei. Ne puteți contacta oricând la telefon: 0230/216439, prin e-mail: proiecte.finantare@muzeulbucovinei.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Educația activă în Muzeu - o cale către viitor”, proiect european implementat de Muzeul Național al Bucovinei.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Educația activă în Muzeu - o cale către viitor”, proiect european implementat de Muzeul Național al Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei