Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 273 (8190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Două medalii de argint și una de bronz pentru luptătorii suceveni la Naționalele U23

Duminică, 20 Noiembrie 2022 (13:17:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sportivii suceveni care au participat la Campionatul Național de Lupte sub 23 de ani care a avut loc la Cluj s-au întors acasă cu trei medalii, două de argint și una de bronz. Categoria 77 de kilograme a adus pe podium doi sportivi de la CSM Suceava, Adrian Agache, care a luat medalia de argint și Codruț Ștefanachi, medaliat cu abronz. A treia medalie, de argint, a fost obținută de Iulian Vasile Lungu, care a concurat în cadrul categoriei 72 kg.

”Mă bucur pentru acest rezultat, ținând cont că vin și după o accidentare la genunchi, iar acest concurs a fost și un test pentru săptămâna viitoare, când voi participa la Finalele Naționale de seniori”, a declarat Adrian Agache. Celălalt medaliat la categoria 77 kg, Codruț Ștefanachi, s-a arătat surprins că a prins podiumul: ”Această medalie este o surpriză pentru mine și asta pentru că am reușit să înving un sportiv de la Steaua București, iar în finala mică pe cel de la Bacău, care face parte din lotul național de juniori și tineret”.

Daniel Ciubotaru, antrenorul celor doi sportivi medaliați la competiția de la Cluj, s-a arătat mulțumit de parcursul elevilor săi.

”Aceste rezultate sunt foarte bune, ținând cont că suntem un club mic, dar cu tradiții vechi în sportul de lupte. Peste o săptămână avem Naționalele de Seniori la Reșița, unde sperăm să facem surprize competitorilor noștri. Mulțumim Primăriei Suceava și Consiliului Local Suceava, CSM Suceava, domnului Sevi Caba, de la restaurant Melody, care asigură masa sportivilor, domnului primar al orașului Salcea, Ezekiel Belțic, care l-a motivat financiar pe sportivul Agache Adrian, fraților Ciocan, Doru Onuț, Constantin Oniu și Ghiță Ignat care au adus un aport important secției de lupte”, a precizat Daniel Ciubotaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două medalii de argint și una de bronz pentru luptătorii suceveni la Naționalele U23.
 Vizualizări articol: 1033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două medalii de argint și una de bronz pentru luptătorii suceveni la Naționalele U230.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei