Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 261 (8178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă un club închis de polițiști pentru că vindea băuturi alcoolice minorilor

Duminică, 6 Noiembrie 2022 (13:29:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o razie cu efective sporite, la acțiune participând și jandarmi dar și lucrători de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava și de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru verificarea mai multor aspecte care țin de legislație. Acțiunea a avut două componente, control în cluburi și control trafic, cu aparatele etilotest dar și cu drog testerul pentru depistarea substanțelor interzise din sfera drogurilor, aparat recent intrat în dotarea polițiștilor dorneni.

Printre altele, polițiștii au descins în clubul ”Qube” din Vatra Dornei, unde au constat că s-au servit băuturi alcoolice fără nici o restricție, inclusiv minorilor. Tot de la club a fost confiscată suma de 6.821 de lei, reprezentând contravaloarea produselor comercializate în club și pentru care nu s-a emis nici un bon fiscal sau chitanță, susțin polițiștii.

”A fost dispusă măsura suspendării activității clubului pe o perioadă de 30 de zile, întrucât au fost comercializate băuturi alcoolice către minori”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

De amintit că recent, în cadrul unei acțiuni similare, la Câmpulung Moldovenesc, a mai fost suspendată activitatea unui club.

Chiar dacă administratorii pot contesta măsura în instanță și își pot relua activitatea, se speră că sancțiunile primite, procesul care îi așteaptă, costurile inerente, îi vor face mai atenți pe viitor la respectarea legislației.

”La nivelul IPJ Suceava s-au dispus măsuri pentru organizarea periodică în toate zonele județului a unor acțiuni care să ducă la creșterea gradului de siguranță a tinerilor și la prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul tinerilor”, a mai subliniat Ionuț Epureanu.

În cadrul raziei de la Vatra Dornei au fost controlate 31 de autoturisme identificate în zona cluburilor și locațiilor de distracție, realizându-se 24 de testări cu aparatele etilotest și 6 testări cu aparatele Drugtest. A fost depistat un șofer băut, cu o concentrația de alcool de 0,89 mg./l alcool pur în aerul expirat. În total, în cadrul acțiunii, au fost aplicate 12 amenzi, în valoare de peste 21.000 lei, a fost constatată o infracțiune (alcoolemia) și s-a dispus reținerea unui permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un club închis de polițiști pentru că vindea băuturi alcoolice minorilor.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un club închis de polițiști pentru că vindea băuturi alcoolice minorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei