Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 224 (8141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CJ Suceava va depune un proiect de aproape 70 de milioane de lei pentru reabilitarea termică a Spitalului Județean

Vineri, 23 Septembrie 2022 (14:57:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii județeni suceveni vor vota în ședința ordinară de luna aceasta aprobarea depunerii proiectului „Renovarea energetică a Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava”în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că valoarea maximă eligibilă care va fi aprobată este de 56,83 milioane de lei, la care se adaugă TVA în sumă de 10,798 milioane de lei. Gheorghe Flutur a spus că obiectivul acestui proiect este realizarea lucrărilor de renovare a clădirilor în care își desfășoară activitatea Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în vederea reducerii consumului de energie în exploatare și creșterii performanței energetice a clădirilor. Flutur a explicat că în proiect sunt prevăzute lucrări pentru reabilitarea termică a anvelopei, schimbarea centralei termice pe gaz cu centrala termică pe gaz în cogenerare, schimbarea boilerului pentru apă caldă de consum, montarea de termostate electronice în fiecare încăpere, schimbarea corpurilor de iluminat cu sisteme tip led, montarea de baterii în băi cu fotocelulă, dar și a unor ventilatoare cu recuperare de căldură în încăperi. Printre lucrurile din proiect se mai numără și montarea de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie energetică pentru iluminat, montarea în șarpantă a unor tuburi vidate presurizate de preparare a apei calde menajere, izolarea soclului clădirii cu polistiren extrudat, izolarea termică a conductelor de apă caldă, încălzire și menajeră din camera tehnică a centralei termice, precum și schimbarea aparatelor de aer condiționat cu aparate noi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava va depune un proiect de aproape 70 de milioane de lei pentru reabilitarea termică a Spitalului Județean.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava va depune un proiect de aproape 70 de milioane de lei pentru reabilitarea termică a Spitalului Județean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei