Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 207 (8124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Președintele Flutur, prefectul Moldovan și șeful IȘJ Grigore Bocanci, la deschiderea anului școlar la CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului

Duminică, 4 Septembrie 2022 (12:16:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul Alexandru Moldovan și inspectorul școlar general Grigore Bocanci vor participa, luni, de la ora 10.00, la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului. În prima zi de școală, aici va fi inaugurat un nou corp de clădire, o investiție de aproape un milion de euro, finanțată din fonduri guvernamentale și, în parte, ale Consiliului Județean Suceava.

În noul corp de clădire sunt 12 săli de clasă, cancelarie, ateliere, un amfiteatru cu 150 de locuri și grupuri sanitare.

La Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului învață elevi cu cerințe educative speciale, atât din județul Suceava, cât și din alte zone din țară. Școala oferă servicii educaţionale complete, de la clasa pregătitoare până la obținerea calificării profesionale pe nivelul 3 de calificare pentru elevii cu cerințe educaționale speciale, în specializări precum textile, fabricarea produselor din lemn şi servicii. Prim programele de educație și recuperare este formată baza pentru integrarea socio-profesională a acestei categorii de tineri în societate și pe piața muncii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele Flutur, prefectul Moldovan și șeful IȘJ Grigore Bocanci, la deschiderea anului școlar la CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele Flutur, prefectul Moldovan și șeful IȘJ Grigore Bocanci, la deschiderea anului școlar la CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei