Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 145 (8062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate

Opt elevi suceveni au obținut media 10 la evaluarea națională

Joi, 23 Iunie 2022 (12:22:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Opt elevi suceveni au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este vorba de Amedeea Lionte N. de la Liceul Teoretic „Filadelfia" Suceava, Andrei Vicol de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă" Rădăuți, Sebastian Adrian Varvaroi de la Colegiul Național "Ștefan Cel Mare" Suceava, Tudose Eliza Miruna de la Școala Gimnazială "George Voevidca" Câmpulung Moldovenesc, Purdilă Daria-Maria de la Școala Gimnaziala „Ion Irimescu” Fălticeni, Teodora Brumă, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu" Suceava, Filimon Elisabeta de la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" Rădăuți, Albert Ștefan Verciuc de la Școala Gimnazială "Ion Creangă" Suceava. Mulți dintre ei sunt șefi de promoție la școlile de care aparțin. Patru dintre elevii de 10 sunt din municipiul Suceava, doi din Rădăuți și câte unul din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc. Conform rezultatelor publicate pe platforma evaluare.edu.ro 4.872 de candidați au obținut medii între 9.95 și 5 și 909 candidați au obținut medii sub nota cinci. Numele elevilor au fost anonimizate, conform procedurii de comunicare a rezultatelor ce a fost trimisă de Ministerul Educației către inspectoratele școlare. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat joi, într-o conferință de presă, că peste 83% dintre elevi au luat peste 5 la evaluarea națională. Acesta a mai spus că „la matematică avem 77.5 % medii peste cinci, mai exact 115.126 de elevi”. Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi depuse la centrul de examen sau pot fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților. 24 iunie – 29 iunie 2022 – Soluționarea contestațiilor; 30 iunie 2022 – Afișarea rezultatelor finale la Evaluare Națională 2022 după soluționarea contestațiilor; după evaluarea națională, pe 14 iulie începe repartizarea computerizată la liceu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt elevi suceveni au obținut media 10 la evaluarea națională.
 Vizualizări articol: 2244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Opt elevi suceveni au obținut media 10 la evaluarea națională3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei