Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 145 (8062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marian Andronache: Instanța a decis că Eugen Tomac este președintele PMP

Joi, 23 Iunie 2022 (17:29:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tribunalul București a confirmat oficial că europarlamentarul Eugen Tomac este în mod oficial președintele PMP. De asemenea, instanța a decis că și Congresul PMP în urma căruia Eugen Tomac a fost ales în această funcție a fost organizat statutar. Anunțul a fost făcut de liderul PMP Suceava, Marian Andronache. „Un nou început a fost confirmat și de instanţă. Instanţa a confirmat faptul că adevăratul președinte al PMP este Eugen Tomac, iar structura de conducere este cea aleasă la congresul din 19 februarie 2022”, a spus Andronache. El a arătat că în cel mai scurt timp vor fi făcute și modificările în Registrul Partidelor cu noua conducere aleasă a PMP. „Astfel, artificiul de care s-au folosit foștii membri ai PMP pentru a destructura și literalmente face rău partidului nu va mai exista.

Mergem înainte, așa cum am fost de la început, în aceeași formulă, cu același spirit de echipă”, a precizat Marian Andronache. În decizia Tribunalului București din data de 22 iunie se precizează următoarele: „Soluția pe scurt: Înaintează cererea formulată de petentul Partidul Mișcarea Populară către Prim-Grefierul Tribunalului București, în vederea înregistrării în Registrul partidelor politice a documentelor atestând desfășurarea Congresului Partidului Mișcarea Populară din data de 19.02.2022. Respinge ca inadmisibile cererile de intervenţie în nume propriu. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul București – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 22.06.2022”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: Instanța a decis că Eugen Tomac este președintele PMP.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Andronache: Instanța a decis că Eugen Tomac este președintele PMP0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei