Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 134 (8051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Ioan Balan spune că prin Gheorghe Flutur s-a pus în mișcare și proiectul autostrăzii A7 și al Autostrăzii Nordului

Vineri, 10 Iunie 2022 (15:30:31)

 

Deputatul Ioan Balan i-a criticat pe reprezentanții PSD care l-au pus la colţ pe președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. ”Văd pe mulți vorbind și lăudându-se că au pornit izvoare de apă secate de 30 de ani, dar realitatea este că PNL, prin Gheorghe Flutur, a reușit să pună în mișcare și proiectul autostrăzii A7 și al Autostrăzii Nordului”, a arătat Ioan Balan.

Prim-vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Balan a declarat că a citit declarații ale unor politicieni social-democrați suceveni, că aceștia au început deja să-și treacă în dreptul lor acțiunea asumată pentru județ a lui Gheorghe Flutur și a echipei liberale în cazul proiectelor de autostradă, menționând că, fiind vorba de o coaliție de guvernare, ar trebui ca și partenerii să recunoască aceste merite.

„Urmărind presa ai zice, zilele acestea, că salvarea județului Suceava vine de la PSD. Norocul suceveanului este că există consemnări în presă și care pot fi verificate în arhive”, a spus deputatul Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean a adăugat că încă există arhivele din campaniile electorale din 2020, locale și parlamentare, ce arată cu ce promisiuni a venit fiecare formațiune și candidat.

„Singurul dintre candidați care a făcut promisiuni cu conotație județeană și care țin și de forța politică în coaliție este Gheorghe Flutur. Vedem zilele acestea pe mulți vorbind și lăudându-se că au pornit izvoare de apă secate de 30 de ani. Realitatea zilelor noastre este că PNL, prin Gheorghe Flutur, a reușit să pună în mișcare proiectul care înseamnă autostrada A 7, dar și mai mult, proiectul A 14- Autostrada Nordului, unde CJ Suceava va realiza prin centura orașului Gura Humorului și, cel mai probabil, și legătura cu municipiul Suceava, primul tronson din această autostradă”, a spus Ioan Balan.

Liderul liberal sucevean a atenționat că actorii politici suceveni, pe lângă apanajul vorbei, au nevoie și de decizie politică.

„Capacitatea de a decide politic - trebuie să o recunoaștem - îi aparține lui Gheorghe Flutur ca membru al conducerii coaliției de guvernare”, a mai punctat Ioan Balan.

Deputatul liberal sucevean a ținut să sublinieze că în ceea ce privește progresele pentru realizarea proiectelor de autostrăzi din județul Suceava meritul îi aparține lui Gheorghe Flutur.

„Dacă un produs din supermarket e de o calitate excelentă, meritul este al producătorului și nu al vânzătorului. Am sentimentul că PSD vrea să vândă munca și produsul PNL”, a spus Ioan Balan.

El s-a întrebat ce dovadă este mai clară legată de implicarea lui Gheorghe Flutur pentru județul Suceava decât faptul că sunt deja asigurate finanțări de un miliard de euro pentru proiecte de gaze naturale, rețele de apă și canalizare și drumuri, mare parte din acestea fiind finanțate prin Programul „Anghel Saligny”.

„E vorba de sume garantate ce sunt înscrise în acte normative publicate în Monitorul Oficial. Ce dovadă mai clară poate fi că Gheorghe Flutur are un cuvânt important de spus în cadrul guvernării decât actele oficiale emise deja? De aceea caut încă să înțeleg ce-i mână pe unii să vorbească în public despre proiectele echipei liberale sucevene cu care nu au nicio tangență”, a mai spus Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan spune că prin Gheorghe Flutur s-a pus în mișcare și proiectul autostrăzii A7 și al Autostrăzii Nordului.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Ioan Balan spune că prin Gheorghe Flutur s-a pus în mișcare și proiectul autostrăzii A7 și al Autostrăzii Nordului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei