Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 120 (8037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Viceprimarul Sucevei, invitat la USV să le vorbească studenților despre potențialul lor pe piața muncii

Miercuri, 25 Mai 2022 (13:09:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai tânăr viceprimar pe care îl are municipiul Suceava, Lucian Harșovschi, a fost invitat marți seara să le vorbească studenților de la USV despre parcursul carierei sale, alegerile pe care le-a făcut în viață și ce a învățat din experiențele avute.

Evenimentul, organizat de  Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, s-a desfășurat în Amfiteatrul D. Leonida, corp D al USV.

„Am fost din nou student, sau cel puțin așa m-am simțit printre tinerii studenți din Universitatea Ștefan cel Mare, cărora le-am vorbit despre parcursul meu profesional. A fost o reală bucurie. Am apreciat interesul, entuziasmul și dorința de dezvoltare a tinerilor. Am avut o discuție liberă, le-am spus de parcursul meu, cu bune, cu rele, dar și cu învățăturile dobândite. Mai mult, am discutat și despre potențialul lor în ceea ce privește piața muncii, despre problemele cu care se confruntă, probleme a căror rezolvare sunt sigur că o putem găsi împreună”, a spus Lucian Harșovschi.

Viceprimarul Sucevei i-a felicitat pe organizatorii pentru acțiunile ce le întreprind la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (Ccoc Usv), din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava, cu scopul de a ghida studenții în alegerile legate de începutul carierei.

„Totodată, îi mulțumesc doamnei Marcela Hurjui pentru invitația de a fi alături de ei în acest demers. Cu siguranță niciun drum nu este la fel, dar cu răbdare și perseverență putem realiza orice ne propunem!”, a adăugat viceprimarul redevenit „student”, pentru câteva ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul Sucevei, invitat la USV să le vorbească studenților despre potențialul lor pe piața muncii.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viceprimarul Sucevei, invitat la USV să le vorbească studenților despre potențialul lor pe piața muncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei