Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 120 (8037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Piața George Enescu, modernizată, va fi dată în funcțiune în luna iunie, noile mese fiind în curs de achiziție

Miercuri, 25 Mai 2022 (09:39:00)

Modernizarea Pieței George Enescu (Piața Mică), care va avea inclusiv parcare subterană și adăpost pentru Apărarea civilă, este foarte aproape de finalizare, iar în luna iunie se dorește a fi dată în funcțiune.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut o nouă verificare în teren a stadiului lucrărilor, anunțând că în curând vor începe și lucrările de refacere a zonelor adiacente, precum strada Saturn.

„Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor la Piața George Enescu, inclusiv cu parcarea subterană. Se lucrează la partea de finisaje.
În ședința de Consiliu Local din data de 26.05.2022 vom trece din domeniul privat în domeniul public al municipiului Suceava o suprafață de 108 mp pe strada Saturn, pentru a putea finaliza lucrările de modernizare a străzii până vom da în funcțiune piața. Totodată, sunt în curs de achiziție mesele noi pentru piață, în valoare de 353.000 de lei. Va fi o piață modernă, care va fi dată în funcțiune în luna iunie și care sunt convins că va fi apreciată de cetățenii din Cartierul George Enescu, dar și de toți cei care vor veni acolo, din alte zone”, a spus edilul Sucevei, Ion Lungu.

Valoarea lucrărilor de modernizare a Pieței George Enescu se ridică la 13.067.507,99 lei, investiția fiind realizată de municipalitate din fonduri proprii, inclusiv credite. Printre dotările nou introduse se numără două centrale termice, pentru asigurarea căldurii și apei calde, dar și două stații de încărcare pentru mașinile electrice, în parcarea subterană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piața George Enescu, modernizată, va fi dată în funcțiune în luna iunie, noile mese fiind în curs de achiziție.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Piața George Enescu, modernizată, va fi dată în funcțiune în luna iunie, noile mese fiind în curs de achiziție5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei