Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 120 (8037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Un tânăr s-a filmat în timp ce trecea cu 200 de km/h prin fața Poliției Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr din Șcheia a postat pe TikTok o filmare în care se vede cum circulă cu viteză extrem de mare pe bulevardul principal al Sucevei, dinspre sensul giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Fălticeni și până în zona Primăriei municipiului Suceava.  Tânărul atinge și chiar depășește 200 de kilometri la oră, inclusiv în timp ce trece prin fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Se poate observa că goana șoferului pericol public se desfășoară la o oră la care traficul este încă prezent.

Șoferul pericol public face manevre de pe o bandă pe alta printre alte mașini la o viteză extrem de mare. În cazul în care ar fi avut un obstacol în față, o tragedie era iminentă.

Tânărul care a postat imaginile, Bogdan Hlamagă, pare a fi făcut deja o pasiune pentru aceste filmări în care sfidează legislația rutieră. Prin mesajele transmise acesta pare chiar a-și dori să atragă atenția și să devină ”vedetă”, inclusiv în mass-media.   

Tânărul a postat imaginile fără a încerca să se ascundă.  

În luna octombrie a anului trecut, același tânăr s-a filmat în timp ce rula cu viteză mare pe artera principală a Sucevei. Pe imaginile postate chiar de el s-a văzut atunci și cum a trecut pe roșu, pe lângă coloana de mașini care staționa, la intersecția dintre Calea Unirii și Traian Vuia.

Atunci, dacă pe linie de viteză nu s-au putut lua măsuri (pentru că viteza trebuie înregistrată de un mijloc omologat), în privința trecerii pe culoarea roșie a semaforului s-a apelat la camerele Primăriei municipiului Suceava, care sunt omologate pentru înregistrarea contravențiilor și infracțiunilor.

Atunci, șoferul a fost sancționat de polițiștii rutieri cu amendă de 3.045 de lei (pentru nerespectarea culorii semaforului și circulație pe contrasens), cu măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile public pentru o perioadă de 90 de zile. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr s-a filmat în timp ce trecea cu 200 de km/h prin fața Poliției Suceava.
 Vizualizări articol: 2887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un tânăr s-a filmat în timp ce trecea cu 200 de km/h prin fața Poliției Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei