Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 303 (7915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contractele pentru documentația Parcului Șipote și construcția terenului de fotbal pentru antrenament au fost adjudecate

Miercuri, 29 Decembrie 2021 (14:25:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Contractele pentru două investiții importante în municipiul Suceava – amenajarea zonei de agrement Parc Șipote și un teren de fotbal pentru antrenamente - au fost adjudecate. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că singurul ofertant pentru realizarea documentației tehnice a proiectului de amenajare a zonei de agrement Parc Șipote a fost SC Aria 42 Studio SRL București, care a întrunit 68 de puncte și a fost declarat câștigător. Valoarea contractului este de 650.000 de lei fără TVA. „Vom semna contractul în zilele următoare, să demarăm acest proiect important pentru realizarea zonei de agrement Parc Șipote”, a declarat primarul.

Al doilea contract adjudecat este cel pentru construcția bazei sportive tip I, care înseamnă un teren de fotbal de dimensiuni UEFA și tribună de 500 de locuri. Licitația a fost câștigată de Esna Bussines Ilfov - lider de asociere, împreună cu Costruzioni Generali Sud, Agatul Instal SRL, Iliuță IFElectric SRL și Instal Global SRL. Conform proiectelor Companiei Naționale de Investiții, bazele sportive de tip 1 au un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF cu dimensiuni de 105 m x 68 m cu nocturnă și tribune, teren sportiv mic, cu dimensiunea de 20m x 40m, tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, clădire pentru vestiare și zona administrativă, parcare pentru autovehicule și autocare.

Terenul ar urma să fie construit în apropierea viitoarei săli polivalente din Suceava, adică la intrarea în municipiul Suceava dinspre București, cu posibilitate de acces din E85.

În ceea ce privește licitația pentru sala polivalentă, Lungu a declarat că marți, 28 decembrie a.c., au fost trimise ultimele documente pentru clarificare și că licitația ar putea fi încheiată în câteva zile. Un alt obiectiv important, proiectul creșei aprobate de Ministerul Dezvoltării pentru municipiul Suceava, în cartierul Dealul Mănăstirii, a fost scos la licitație în data de 27 decembrie. Ion Lungu a declarat că municipalitatea intenționează să construiască încă o creșă, în zona Cetății de Scaun, unde a identificat un teren.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contractele pentru documentația Parcului Șipote și construcția terenului de fotbal pentru antrenament au fost adjudecate.
 Vizualizări articol: 1367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contractele pentru documentația Parcului Șipote și construcția terenului de fotbal pentru antrenament au fost adjudecate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei