Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 303 (7915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Una după alta

Încă o condamnare pentru tânărul care a stat ascuns doi ani într-un bordei pentru a scăpa de pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Vama, a aflat luni că s-a pricopsit cu o nouă condamnare penală. Nicolae Andrei Poenar a fost găsit vinovat de magistrații de la Curtea de Apel Suceava pentru comiterea infracțiunii de ”deținere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu” și a fost condamnat la o pedeapsă de 6 luni de închisoare. La această soluție definitivă s-au mai adăugat și alte două condamnări mai vechi pentru care tânărul este deja în penitenciar de două luni. În aceste condiții, Nicolae Andrei Poenar are de executat 2 ani, 7 luni și 10 zile de închisoare.

Tânărul este nimeni altul decât cel care a stat ascuns mai bine de doi ani, fiind găsit de polițiști în luna octombrie a acestui an într-un bordei, într-o zonă izolată, în cadrul unei acțiuni în care oamenii legii au exploatat o serie de informații adunate în ultima perioadă. Pe 25 octombrie, în cadrul unei razii organizate de Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, polițiști de la Secția Rurală Vama, alături de colegi de la Biroul de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc, au descins în locul denumit Fundoi, în comuna Vama. Aici, într-o zonă izolată, într-o locuință tip bordei de pe un teren pășune, a fost găsit Nicolae Andrei Poenar, care figura ca urmărit național din martie 2019.

Tânărul de 24 de ani a fost ridicat de polițiști și, după constituirea unei escorte, a fost transferat în Penitenciarul Botoșani, în vederea executării pedepsei. Tânărul fusese condamnat de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, în termenul de încercare al unei alte pedepse, pe care o primise anterior, cu suspendare. Practic, el a primit 4 luni de închisoare pentru conducere fără permis, însă, odată cu noua faptă, și-a reactivat și condamnarea mai veche, la 2 ani de închisoare. Pedeapsa rezultantă stabilită de judecători a fost de 2 ani și 4 luni de închisoare, cu executare, care a rămas definitivă în martie 2019. La pedeapsa de acum doi ani se adaugă cea pentru ”deținere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu”, astfel încât actuala condamnare pe care Nicolae Andrei Poenar o are de executat este de 2 ani, 7 luni și 10 zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o condamnare pentru tânărul care a stat ascuns doi ani într-un bordei pentru a scăpa de pușcărie.
 Vizualizări articol: 4267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă o condamnare pentru tânărul care a stat ascuns doi ani într-un bordei pentru a scăpa de pușcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei