Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 303 (7915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


A fost odată cel mai scump jucător

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă mai amintiți socotelile făcute de Gigi Becali la vânzarea lui Dennis Man la Parma? Omul bifase deja toate clauzele care îl făceau pe atacantul de la FCSB cel mai scump jucător transferat vreodată din campionatul românesc. Era vorba de 4 obiective, două individuale, două cu echipa, pe care le-am analizat la momentul respectiv, concluzia fiind că patronul din Pipera ne vindea pielea ursului din pădure. Aveam un parametru în analiza de atunci, dacă Parma retrogradează, iar dacă retrogradează, ce se va întâmpla cu Man, rămâne sau este împrumutat la un alt club din Serie A. Acum știm. Echipa a retrogradat, iar Man a rămas să pună umărul la promovare. Numai că o privire pe clasamentul din Serie B ne îngrozește. Cadeții n-au terminat anul la punct ochit, ca Serie A, adică ar mai avea o etapă până la terminarea turului, la penultima ajungându-i iar covidul din urmă, ca urmare s-au amânat două meciuri. Totuși, cu îngăduința dumneavoastră, de dragul demonstrației, putem considera că ne aflăm la mijlocul sezonului. Ei bine, Parma se află pe locul 13 din 20, cu linia de clasament 5-8-5 și golaveraj 0! Nu se pune problema retrogradării, sunt totuși cluburi mult mai slabe în al doilea eșalon din Italia, însă Parma își poate lua adio de la promovarea directă. Nu și de la play-off-ul pentru promovare, de care o despart doar 5 puncte, numai că a-l prinde pe scară, adică de pe locul 8, înseamnă o șansă minusculă. Mai grav însă este faptul că nu se întrevede șansa unui progres, iar jucătorii români sunt cei care întăresc pesimismul: Man și Mihăilă au ajuns rezerve de lux, indiferent de antrenor. Da, doi dintre cei mai bine cotați tricolori români nu reușesc să se impună la o echipă din divizia a doua italiană, iar noi vrem la turnee finale! Indiferent cine va fi antrenorul echipei naționale, acesta va avea o problemă cu cei doi de la Parma. Man nu are mentalitate de lider, el merge când merge echipa, iar Mihăilă o ține dintr-o accidentare în alta, de parcă ar fi la finalul carierei, nu în perioada în care alții rup norii. Practic, cineva trebuie să-i pescuiască de acolo, să-i scoată la lumină. E deja un eșec că se vorbește despre asta, cota lor o ia la vale, iar așa-zisele staruri în devenire din Liga 1 trag învățămintele necesare: decât în fotbalul  occidental, mai bine la arabi, ca Tănase!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost odată cel mai scump jucător.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A fost odată cel mai scump jucător5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei