Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 297 (7909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bogdan Gheorghiu: Guvernarea responsabilă a PNL a făcut posibilă creșterea pensiilor, a alocațiilor și a salariului minim

Luni, 20 Decembrie 2021 (14:16:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul PNL de Suceava și fostul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat că majorarea pensiilor, a alocațiilor și a salariului minim este posibilă ca urmare a creșterii economice coerente realizate prin investiții în perioada a doi ani de guvernare responsabilă a liberalilor. Bogdan Gheorghiu a spus că guvernarea PNL a dublat investițiile raportat la anul 2018 și a crescut cuantumul acestora cu 35% față de anul trecut. Gheorghiu a subliniat că începând cu 1 ianuarie 2022, această creștere economică coerentă va genera o majorare a punctului de pensie cu 10%, majorarea alocațiilor pentru copii, respectiv 600 lei pentru copiii de la 0 la 2 ani și 243 lei pentru copiii de la 2 la 18 ani, plafonarea prețurilor și compensarea facturilor la energie, precum și investiții semnificative în sănătate.

„Cei care afirmau cu nonșalanță că vom merge spre austeritate primesc un răspuns clar, care arată că deciziile luate duc la creșterea stării de bine a tuturor românilor, indiferent de zona geografică, fie că provin din zona rurală sau urbană. Doi ani de guvernare responsabilă PNL au făcut posibilă mărirea cuantumului pensiilor, alocațiilor, salariului minim, indiferent de ce susțin cei de pe margine”, a spus deputatul liberal sucevean.

El a arătat că majorarea punctului de pensie înseamnă venituri mai mari pentru 156.010 suceveni, care vor putea face mai bine față provocărilor din această perioadă. În ceea ce privește alocațiile de stat pentru copii, Bogdan Gheorghiu a spus că județul Suceava este al treilea din țară ca număr de beneficiari, după București și Iași. El a precizat că în județ, 135.485 de copii cu vârste între 2 și 18 ani vor primi alocații mai mari, la aceștia adăugându-se peste 6.000 de beneficiari ai indemnizațiilor pentru creșterea copiilor. „Au fost doi ani de muncă orientată atât spre diminuarea efectelor pandemiei, cât și spre creșterea investițiilor. Aceste măsuri menite să sporească nivelul de trai al cetățenilor români au fost și rămân prioritatea PNL”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: Guvernarea responsabilă a PNL a făcut posibilă creșterea pensiilor, a alocațiilor și a salariului minim.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bogdan Gheorghiu: Guvernarea responsabilă a PNL a făcut posibilă creșterea pensiilor, a alocațiilor și a salariului minim3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei