Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 297 (7909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați adidași

Să începem prin a recunoaște că cel mai bun mod de a găsi adidași specifici sportului potrivit pentru dvs. nu este, probabil, printr-o căutare online. Este de a merge la un magazin specializat - cum ar fi un magazin de echipament de alergare, dacă sunteți în căutarea de adidași pentru bărbați de alergare - și de a fi echipat de către profesioniștii care lucrează acolo.

 

Piciorul dvs. este la fel ca amprenta dvs. digitală; este unic pentru dvs. Fiecare pantof va fi conturat diferit și va avea senzații diferite. Să mergeți undeva unde puteți discuta cu cineva care vede mii de picioare pe lună, să vă vorbească foarte sincer despre aceste lucruri și apoi să încercați o grămadă  de opțiuni diferite de adidași Nike și de la alte branduri este esențial.

 

Indiferent dacă plănuiți să vizitați un magazin IRL sau sperați să cumpărați adidași pentru bărbați online, efectuarea de cercetări cu privire la ce să căutați și ce întrebări să puneți poate fi foarte utilă. Acesta este unul dintre motivele pentru care am realizat acest ghid de cumpărare a adidașilor.

Criterii de evaluare a pantofilor de sport

Potrivirea

Experții spun că, deși este important să evaluați potrivirea unei perechi de adidași pentru bărbați punându-i mai întâi în picioare și stând în picioare cu șosetele pe care le-ați purta în mod normal, trebuie, de asemenea, să desfășurați activitatea specifică pentru care îi cumpărați.

 

Uneori, o opțiune se va simți perfect în picioare sau chiar mergând, dar va dezvălui deficiențe sau probleme de potrivire după câteva minute de alergare. Un adidas bine ajustat ar trebui să se simtă sigur în jurul călcâiului, fără alunecare. Un adidas de alergare sau de mers pe jos ar trebui să aibă suficient spațiu pentru ca degetele de la picioare să se miște și, probabil, veți dori să măriți mărimea de la mărimea normală pentru adidașii de alergare, deoarece piciorul se mișcă mult mai dinamic atunci când alergați decât atunci când mergeți. Pentru încălțămintea de ciclism, adidașii ar trebui să se potrivească perfect, dar cu un spațiu adecvat pentru degete.

Forma

Experții au fost de acord că forma adidașilor ar trebui să imite forma piciorului dumneavoastră pentru cea mai bună potrivire. Ei numesc acest lucru cartografierea piciorului, în timp ce notează că orice adidași pentru bărbați ar trebui să se simtă ca o extensie a piciorului dvs.

Senzația

Cum se simt adidașii? Sunt amortizați sau mai fermi (responsivi)? Se simte arcada adidașilor ca fiind de susținere sau deranjantă? Simțiți că vă luptați cu adidașii pentru a găsi un ritm confortabil? Experții spun că toate aceste caracteristici sunt importante atunci când se evaluează adidașii, atât pentru confort, cât și pentru prevenirea accidentărilor. Anatomia și biomecanica dvs. vă pot face mai predispus la accidentări, dar purtarea adidașilor potriviți pentru dvs. vă poate face mai puțin predispus la accidentări. Cumpărarea adidașilor potriviți pentru dumneavoastră va merita fiecare bănuț,

Cum se simte corpul dumneavoastră în timpul și după activitate

Experții spun că o modalitate cheie de a evalua dacă o pereche de adidași pentru bărbați este potrivit pentru dumneavoastră este să țineți cont de cum vă simțiți după ce o încercați. Ați dezvoltat bășici, puncte fierbinți sau degete învinețite în timpul sau după alergare? Ați avut alte dureri, cum ar fi dureri de tibie sau de genunchi? Trebuie să luați toate acestea în considerare, atunci când evaluați adidașii.

Politica de returnare a companiei

Experții spun că ar trebui să țineți cont de cât de flexibilă este politica de returnare a unei mărci (sau a magazinului de specialitate) atunci când căutați adidași pentru bărbați. Acest lucru este valabil mai ales dacă cumpărați online și sunteți mai nou în sportul dvs. și nu aveți multă experiență cu diferitele tipuri de încălțăminte disponibile.

 

Este foarte greu să știți ce va funcționa pentru dvs., fără un cadru de referință. Chiar și o singură pereche de adidași vă poate oferi un cadru de referință pentru a ști încotro să vă îndreptați de acolo. Dacă încercați adidași și nu vă plae, veți avea mai multe cunoștințe despre potrivirea și senzația lor (și despre jargonul care vine odată cu cumpărarea de adidași) care vă va ajuta să vă informați următoarea achiziție - dar veți dori să puteți să îi returnați.

Durata de viață a adidașilor

Acest criteriu este mai greu de testat într-o perioadă scurtă, dar specialiștii remarcă faptul că știind durata de viață preconizată a unor adidași poate fi utilă pentru a determina dacă să investiți sau nu într-o marcă - la urma urmei, adidașii pot fi scumpi. În plus, pe măsură ce adidașii se uzează, aceștia vă pot face mai predispus la accidentări, spun experții. Dacă ați început să vă confruntați cu o accidentare, uitați-vă la vechimea adidașilor. Aceștia au o viață limitată și se uzează, din păcate, destul de repede. Dacă vă cumpărați adidașii într-un magazin, asigurați-vă că întrebați un angajat despre speranța de viață a celor pe care îi aveți în vedere sau căutați recenzii online de la sportivi experimentați, pentru a vă face o idee despre cât timp vă puteți aștepta să vă folosiți adidașii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați adidași.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați adidași1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei