Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 241 (7853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activitățile didactice vor trece în sistem hibrid la USV, până la sfârșitul lunii

Joi, 14 Octombrie 2021 (16:20:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Creșterea îngrijorătoare a incidenței cazurilor de Covid-19, atât la nivelul municipiului Suceava, cât și la nivelul județului, a determinat Consiliul de Administrație al Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava de a lua măsura reducerii densității studenților în campusul universitar, tocmai ca măsură de prevenire a infecției cu SARS-Cov-2. Această decizie a putut fi luată și în urma faptului că activitățile care au implicat cazarea în căminele studențești, preluarea laptopurilor și a tabletelor de către toți studenții din anul I, licență zi, s-au finalizat în primele două săptămâni de școală.

Astfel, în perioada 18-31 octombrie 2021, cursurile, cât și alte activități didactice specifice fiecărei facultăți în parte, se vor desfășura în format online, urmând ca seminarele și laboratoarele să aibă loc în continuare on-site.

În comunicatul primit de la USV se menționează că în următoarele două săptămâni căminele studențești vor funcționa în regim normal, la fel ca în primele două săptămâni de studii. În linii mari, orarul actual, întocmit la începutul semestrului, nu va suferi modificări.

O nouă decizie privind continuarea activităților didactice în sistem hibrid, revenirea la învățământul față în față, sau modificarea structurii anului universitar prin introducerea unei perioade de vacanță/concediu, va fi luată în data de 28 octombrie 2021, noile decizii fiind aplicate începând cu 1 noiembrie 2021.

Mai multe detalii privind această hotărâre, găsiți pe site-ul USV, accesând: https://usv.ro/fisiere_utilizator/file/Acte%20oficiale/Hotarari%20CA/2021/HCA%20118%20din%2014_10_2021%20cu%20privire%20la%20desfasurarea%20activitatilor%20didactice%20in%20cadrul%20USV_redacted.pdf

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitățile didactice vor trece în sistem hibrid la USV, până la sfârșitul lunii.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Activitățile didactice vor trece în sistem hibrid la USV, până la sfârșitul lunii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei