Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 241 (7853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Ioan Balan îi îndeamnă pe suceveni să se vaccineze după ce a suferit de o formă gravă de Covid

Joi, 14 Octombrie 2021 (14:14:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a îndemnat populația să se vaccineze împotriva noului coronavirus și să respecte măsurile de protecție sanitară. Ioan Balan a făcut acest apel după ce a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2, el subliniind faptul că a reușit să scape cu viață din lupta cu această boală doar pentru că a fost vaccinat anticovid.

Ioan Balan a spus că s-a vaccinat încă din luna februarie cu ambele doze și se pregătea să facă rapelul cu a treia doză, însă s-a îmbolnăvit de Covid, având o formă cât se poate de gravă. „Încă văd că există o dezbatere foarte mare dacă trebuie sau nu trebuie făcut vaccinul și pot spune, ca unul care am trecut prin această boală cumplită, că dacă nu eram vaccinat, probabil că nu mai avea cine să transmită acest mesaj. Este atât de ușor să te pui la adăpost cu un simplu vaccin și de aceea vă rog să o faceți pentru voi, pentru familie și pentru prietenii voștri”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

El a ținut să le transmită celor care încă mai cred că această boală este o simplă răceală că se înșală foarte mult.

„Nu vreau să-mi amintesc cum este să te ia cu salvarea de acasă, la limita pierderii cunoștinței, cu afectare pulmonară și să te gândești, de pe targă, dacă nu vezi poarta casei pentru ultima dată”, a declarat Ioan Balan.

Deputatul liberal a mai precizat că a fost internat la un spital din București, acolo unde văzut multe cazuri dramatice, familii aduse împreună la tratament, însă din nefericire doar unul sau chiar niciunul dintre ei a mai ajuns înapoi acasă.

El a mai adăugat că îi îndeamnă pe cei care nu vor să se vaccineze să nu încerce să îi influențeze și pe alții. „Văd că sunt unii oameni puși în mișcare de nu știu ce resorturi care fac eforturi să-i convingă pe alții să nu se vaccineze. Dacă nu vreți să o faceți e alegerea dumneavoastră, dar nu influențați pe alții, pentru că s-ar putea să-i aveți pe conștiință”, a spus Ioan Balan.

El a subliniat că a trecut prin boală și că a suferit o formă gravă, iar dacă nu ar fi fost vaccinat nu poate ști dacă ar mai fi putut să transmită lucrurile acestea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan îi îndeamnă pe suceveni să se vaccineze după ce a suferit de o formă gravă de Covid.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Ioan Balan îi îndeamnă pe suceveni să se vaccineze după ce a suferit de o formă gravă de Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei