Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 222 (7834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

14 elevi și preșcolari și 16 angajați din școlile sucevene, infectați cu SARS-CoV-2

Miercuri, 22 Septembrie 2021 (16:18:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a transmis miercuri, 22 septembrie, că în județ s-au înregistrat încă 14 elevi și preșcolari și 16 angajați din școlile sucevene cu Covid-19. Astfel, au fost infectați cu SARS-CoV-2 trei preșcolari de la Grădinița cu Program Normal (GPN) Todirești (2 preșcolari), Grădinița cu Program Prelungit (GPP) „A.B.C.” Suceava; 3 elevi de la învățământul primar: de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Rădăuți, Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” Suceava, Școala Gimnazială Nr. 1 Iaslovăț; 4 elevi de la învățământul gimnazial: de la Școala Gimnazială „Cristofor Simionescu” Plopeni, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți (2 elevi); 4 elevi de la învățământul liceal: de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava (2 elevi), Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni.

Miercuri s-au înregistrat și 16 cazuri de persoane cu Covid din rândul profesorilor și al personalului didactic auxiliar și nedidactic. Este vorba de doi profesori pentru învățământ preșcolar de la GPN Hurjuieni şi GPP „Voinicelul” Rădăuți; 4 profesori pentru învățământ primar: de la Școala Gimnazială Nr. 2 Vatra Dornei, Școala Gimnazială Nr. 3 Baia, Școala Primară Mironu, Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava; 3 profesori de la învățământul gimnazial: de la Școala Gimnazială „Constantin Tomescu” Pleșești, Școala Gimnazială Frătăuții Vechi, Școala Gimnazială Preutești; 5 profesori de la învățământul liceal: de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți, Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” Marginea, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, Liceul Tehnologic „Tomșa Vodă” Solca; doi angajați din cadrul personalului didactic auxiliar și nedidactic de la Școala Gimnazială „T.V. Ștefanelli” Câmpulung Moldovenesc.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspectorul școlar Ioan Cezar Anuței, a anunțat că 12 clase/grupe și-au suspendat activitatea în prezență fizică și au trecut la învățământul online: două grupe de la învățământul preșcolar: de la GPN Todirești, GPP „A.B.C.” Suceava; două clase de la învățământul primar: de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Rădăuți, Școala Gimnazială Nr. 1 Iaslovăț; 4 clase de la învățământul gimnazial: de la Școala Gimnazială „Cristofor Simionescu” Plopeni, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți (două clase), Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava; 4 clase de la învățământul liceal: de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava (două clase), Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14 elevi și preșcolari și 16 angajați din școlile sucevene, infectați cu SARS-CoV-2.
 Vizualizări articol: 1455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 elevi și preșcolari și 16 angajați din școlile sucevene, infectați cu SARS-CoV-20.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei