Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 211 (7823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Suceava dă startul mișcării”, la Iulius Mall

Joi, 9 Septembrie 2021 (13:08:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 „Suceava dă startul mișcării” este evenimentul potrivit pentru persoanele care iubesc sportul și își doresc să încerce ceva nou. Duminică, 19 septembrie 2021, de laora 12:00, la Iulius Mall Suceava, „ești așteptat să îți pui mușchii în mișcare alături de cei de la Beefit, într-un circuit de workout, dar și la sesiuni de zumba, pe terasa sport din zona Cinema City - Iulius Mall Suceava”. Intrarea este gratuită. Participanții pot să câștige numeroase premii. Ca să participați la eveniment, trebuie să vă faceți o rezervare la numărul de telefon 0741 025 454. Noutăți legate de eveniment puteți găsi și pe pagina de Facebook Beefit.

·       „Back to school friends”!

Iulius Mall Suceava are pregătite o mulțime de oferte și surprize, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Astfel, promoțiile încep de la hainele trendy potrivite pentru școlarii ce vor să fie la modă, până la produsele unicat realizate de meșterii bucovineni, care îmbină tradiționalul cu modernul. În plus, dacă sunteți pasionați de mișcare, tot Iulius Mall Suceava este locul potrivit pentru voi deoarece puteți participa la sesiuni de zumba și puteți câștiga premii.

Școlari de toate vârstele sunt așteptați, împreună cu prietenii și familia, la Iulius Mall Suceava, să profite de „super oferte la outfit-uri trendy, accesorii trăsnet și rechizite cool.  Fii pregătit de școală alături de prietenii tăi, fii „Back to school friends”! Până pe 12 septembrie 2021, primii 100 de clienți care fac cumpărături de minimum 200 de lei primesc vouchere la magazine din Iulius Mall Suceava precum: Sport Vision și Skechers, pentru cei ce vor să bată mingea în pauze, Meli Melo pentru fetele care vor să fie cochete, iar pentru micii artiști rafturile de la Happy Color sunt pline de posibilități”. Regulamentul campaniei și toate magazinele participante le puteți găsi pe site-ul Iulius Mall Suceava.

 

·       Handmade Pop-up Store

 

Pentru cei care își doresc obiecte unicat realizate cu grijă și cu dragoste de către meșterii bucovineni, Iulius Mall Suceava a pregătit Handmade Pop-up Store. În perioada 10 - 12 septembrie, veți găsi eșarfe în croiuri speciale, bijuterii care vă vor înfrumuseța ținutele de toamnă, articole vestimentare realizate manual și multe articole pe care le veți descoperi atunci când veți ajunge la parterul Iulius Mall. Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile ce vor avea loc în Iulius Mall Suceava, urmăriți site-ul și pagina de Facebook.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Suceava dă startul mișcării”, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Suceava dă startul mișcării”, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei