Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 211 (7823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adversar de Liga I pentru Șomuz în șaisprezecimile Cupei României

Joi, 9 Septembrie 2021 (16:56:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Formația de Liga a III-a Șomuz Fălticeni, care a realizat un parcurs excelent în această ediție a Cupei României, și-a aflat joi după-amiază adversarul din faza șaisprezecimilor de finală. Trupa antrenată de Iulian Ionesi va înfrunta în această fază a competiției prim-divizionara FC Voluntari, într-un meci eliminatoriu ce va avea loc în perioada 21-23 septembrie, pe Stadionul “Constantin Jamaischi”.

“Cred că se putea și mai bine, așa cum se putea și mai rău. Mai mult ca sigur că vom juca pe stadionul nostru, pentru că mi-e greu să cred că meciul se va televiza în nocturnă. Şansele de calificare pe care le avem sunt mici, dar depind și de ce echipă vor alinia cei de la FC Voluntari. Cu stadionul plin, cine știe, poate producem surpriza”, a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Iulian Ionesi.

Şomuz a ajuns până în șaisprezecimile Cupei României după ce a eliminat pe parcurs formațiile Juniorul Suceava (scor 3-2), Bucovina Rădăuți (3-0), Dante Botoșani (3-1) și Aerostar Bacău (1-0).

„Suntem încrezători că meciul se va desfășura pe Stadionul <Constantin Jamaischi> și cu siguranță va fi un eveniment sportiv important pentru comunitatea noastră, mai ales că după 26 de ani va evolua din nou o grupare de primul eșalon la Fălticeni. Din punct de vedere valoric, FC Voluntari este favorită să acceadă în etapa următoare, dar să nu uităm că meciul începe de la scorul de 0-0. Pot să vă asigur că ne vom mobiliza atât din punct de vedere organizatoric, cât și sportiv să ne ridicăm la nivelul competiției”, a precizat directorul sportiv Iulian Darabă.

Laureată a Cupei României în sezonul 2016/2017, FC Voluntari ocupă în acest moment locul 9 în clasamentul Ligii I, cu 9 puncte acumulate în primele 7 etape. Cu 66 de apariții și 3 goluri în tricoul echipei naționale a României, președintele-jucător Gabriel Tamaș (37 de ani) este cel mai cunoscut fotbalist din lotul ilfovenilor.

Toate meciurile se vor desfășura în sistem eliminatoriu, în caz de egalitate după primele 90 de minute de joc urmând să se procedeze la prelungiri și, eventual, la loviturile de departajare.

În conformitate cu principiile de desfășurare ale competițiilor fotbalistice pentru sezonul 2021-2022, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

 

Programul complet al șaisprezecimilor:

CSU Craiova – CFR Cluj

Minaur Baia Mare – Poli Iași

CSM Slatina – Dunărea Călărași

FK Csikszereda – Chindia Târgoviște

Ripensia Timișoara – Dinamo

Petrolul Ploiești – FCU Craiova

CS Hunedoara – FCSB

FC Argeș Pitești – FC Botoșani

ACSO Filiași – UTA Arad

Unirea Slobozia – Poli Timișoara

Concordia Chiajna – Gaz Metan

FC Buzău – Academica Clinceni

Farul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe

Şomuz Fălticeni – FC Voluntari

CS Mioveni – Rapid București

ACS Oradea – FC Hermannstadt

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adversar de Liga I pentru Șomuz în șaisprezecimile Cupei României.
 Vizualizări articol: 1069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adversar de Liga I pentru Șomuz în șaisprezecimile Cupei României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei