Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 192 (7804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

DSP Suceava a limitat accesul publicului în instituție, din cauza creșterii numărului cazurilor de Covid cu varianta Delta

Miercuri, 18 August 2021 (12:48:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat, prin purtătorul de cuvânt, Gabriela Băncilă, că începând de miercuri, 18 august a.c., s-a limitat accesul fizic al publicului la birourile și serviciile din cadrul DSP Suceava, prezența în instituție făcându-se doar cu portul corect al măștii și după anunțarea telefonică prealabilă a persoanei la care se dorește intrarea. Activitatea cu publicul continuă telefonic (0230 514557) sau prin corespondență electronică (dspsv@dspsv.ro). Gabriela Băncilă a arătat că măsura a fost impusă atât de evoluția situației epidemiologice caracterizate prin creșterea accentuată a numărului cazurilor de îmbolnăvire Covid-19 în rândul populației județului Suceava, cât și de specificul activității DSP.

„Facem un apel public către aceia dintre dumneavoastră care, din diferite motive, încă nu ați luat o decizie referitoare la vaccinare. Situația epidemiologică în județ este în agravare de la o zi la alta, aproape toate probele trimise pentru secvențiere sunt cu varianta Delta. Cântăriți bine argumentele pro și contra vaccinării și luați decizia corectă: vaccinați-vă! Depinde de fiecare dintre noi și de noi toți împreună să limităm răspândirea acestui coronavirus”, a spus Gabriela Băncilă.

Ea a mai precizat că în cursul zilei de 17 august a.c., s-au vaccinat 377 de persoane, din care 269 cu doza I și 108 cu doza a II-a. La Gura Humorului s-au vaccinat 6 persoane, la Rădăuți – 39, la Vatra Dornei – 11, la Salcea – 2, la Câmpulung Moldovenesc – 18, la Fălticeni – 12, la Iulius Mall Suceava – 111, la Siret - 20, la drive – through Shopping City Suceava – 52, la cabinetele medici de familie – 106 persoane. Până la data de 17 august 2021, în județul Suceava s-au vaccinat anticovid 97.910 persoane, din care 82.794 persoane au primit și doza a II-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DSP Suceava a limitat accesul publicului în instituție, din cauza creșterii numărului cazurilor de Covid cu varianta Delta.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSP Suceava a limitat accesul publicului în instituție, din cauza creșterii numărului cazurilor de Covid cu varianta Delta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei