Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 192 (7804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Handbal

Cu suceveanul Daniel Stanciuc în mare formă, România s-a calificat în semifinalele Europenelor de la Riga

Miercuri, 18 August 2021 (09:43:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa națională de handbal juniori Under 19 a României participă în aceste zile, la Riga, în Letonia, la Campionatul European de juniori, grupa a doua valorică, obiectivul tricolorilor fiind acela de a se califica în eșalonul de elită european la această categorie de vârstă.

Chiar dacă, la cei 17 ani ai săi, Daniel Stanciuc, este mezinul lotului național, handbalistul de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava s-a remarcat în mod deosebit până acum, jucând un rol decisiv în victoriile obținute de reprezentativa țării noastre. La finalul primului joc, cu Letonia, câștigat cu 40-29, acesta a fost desemnat omul meciului de către oficialii forului european, iar în succesul cu Luxemburg, cu 30-24, Stanciuc a fost cel mai bun marcator de pe teren, cu 10 reușite.

România s-a calificat deja în semifinale, urmând ca sâmbătă, de la ora 19.00, să se confrunte cu echipa clasată pe locul al doilea în Grupa A, din care fac parte echipele Turcia, Muntenegru, Olanda și Kosovo.

Descoperit și format de către antrenorul Vasile Boca, coordonatorul de joc de 1,94 metri înălțime și 89 de kilograme este un produs 100% al centrului de copii și juniori de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava. Campion al României la nivel de juniori III și II cu formația „universitară”, Daniel Stanciuc a fost anul trecut cel mai tânăr debutant din Liga Zimbrilor, fiind privit de către specialiști drept o mare speranță a handbalului românesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu suceveanul Daniel Stanciuc în mare formă, România s-a calificat în semifinalele Europenelor de la Riga.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu suceveanul Daniel Stanciuc în mare formă, România s-a calificat în semifinalele Europenelor de la Riga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei