Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 146 (7758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul Iulian Cimpoeşu le-a solicitat şefilor de instituţii să promoveze vaccinarea anticovid în rândul angajaţilor

Vineri, 25 Iunie 2021 (19:06:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeşu, le-a solicitat şefilor de instituţii din judeţ să promoveze vaccinarea anticovid în rândul angajaţilor. La finalul ședinței Colegiului Prefectura de vineri, prefectul a spus că în condiţiile în care în această structură sunt reprezentate 50 de instituții din județ, le-a solicitat conducerilor acestora să se implice în a informa angajaţii despre importanței procesului de vaccinare, pentru desfășurarea în condiții cât mai normale a activităților, dar și pentru a preîntâmpina un nou și nedorit val al pandemiei de COVID-19.

„Vreau să vă rog să promovaţi în continuare vaccinarea în rândul angajaţilor dumneavoastră pentru a fi pregătiţi în eventualitatea unui val nou de pandemie. Nu trebuie să rămânem aşa cu procentul acesta mic de vaccinaţi, pentru că nu ştim ce urmează. Aşa că o să vă rog să încercaţi în instituţiile dumneavoastră să îi faceţi pe toţi angajaţii să conştientizeze importanţa vaccinului”, a declarat Cimpoeşu. El a precizat că a beneficia de efectele unui vaccin în termen atât de scurt de la apariția virusului este un avantaj real, iar imunizarea prin vaccinare este cea mai sigură cale de apărare de care dispunem pentru a limita răspândirea îmbolnăvirii și un pas important pentru reluarea activităților. Prefectul s-a arătat surprins de faptul că deși industria HoReCa a fost serios afectată de pandemie, şi chiar au fost întâlniri între reprezentanți ai acesteia și Instituția Prefectului, doar două unități de profil din județ au solicitat echipe mobile de la Direcția de Sănătate Publică pentru a-și vaccina angajații.

El a mai precizat că Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava va informa bilunar Prefectura Suceava cu privire la activitățile derulate în scopul impulsionării campaniei de vaccinare COVID-19 în județ, precum și deficiențele constatate pe parcursul desfășurării acestui proces.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Iulian Cimpoeşu le-a solicitat şefilor de instituţii să promoveze vaccinarea anticovid în rândul angajaţilor.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prefectul Iulian Cimpoeşu le-a solicitat şefilor de instituţii să promoveze vaccinarea anticovid în rândul angajaţilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei