Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 146 (7758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Câștigătorii concursului de fotopractică de la Facultatea de Silvicultură din Suceava, premiați de ASFOR

Vineri, 25 Iunie 2021 (16:00:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eforturile depuse de studenții de la Silvicultură din Suceava de a surprinde în imagini cât mai elocvente experiența lor din activitatea practică, dar și frumusețea naturii, au fost răsplătite vineri, 25 iunie, prin premierea câștigătorilor, cu câte un valoros album de fotografie, de către ASFOR.

Studenții Roxana Gabriela Asandei, Ionatan Amarandi, Nicoleta-Natalia Atomei, Vlad-Mirel Luca, Beatrice Necula și Raluca Ioana Zancu sunt câștigătorii concursului de #fotopractică de la Facultatea de Silvicultură din Suceava.

Ei au primit din partea Asociației Forestierilor din România, prin intermediul lui Ciprian Muscă, președintele asociației, câte un album România Sălbatică. Acesta conține peste 250 de pagini cu fotografii și informații interesante din toate parcurile noastre naționale și naturale, precum și cu majoritatea speciilor emblematice din România.

“Îi felicităm, le dorim succes în tot ce și-au propus să facă și îi asigurăm de sprijinul nostru pe toți tinerii care studiază pădurea!”, au spus reprezentanții ASFOR.

Asociaţia Forestierilor din România este organizaţia patronală şi profesională a operatorilor economici din exploatări forestiere şi industrializarea lemnului, ce reprezintă, promovează, susţine şi apără interesele economice, juridice şi sociale ale membrilor săi în plan naţional şi internaţional.

“Sperăm ca albumul România Sălbatică să-i inspire și pentru competițiile ulterioare. Mulțumim Asociația Forestierilor din România - ASFOR pentru sprijinul acordat și în această premiere”, au adăugat reprezentanții Facultății de Silvicultură din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava.

Concursul de fotopractică pentru viitorii silvicultori a fost inițiat în data de 8 mai și are ca tematică generală activitățile practice desfășurate în anul universitar 2020-2021. Pentru a fi înscrise în competiție, pozele trebuiau să conțină una din temele:

·        Frumusețea naturii

·        Experiența didactică din activitatea practică

·        Momente simpatice din activitatea practică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câștigătorii concursului de fotopractică de la Facultatea de Silvicultură din Suceava, premiați de ASFOR.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câștigătorii concursului de fotopractică de la Facultatea de Silvicultură din Suceava, premiați de ASFOR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei