Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 143 (7755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percheziții și la Suceava, în cazul unei grupări care alimenta cu droguri piața din Neamț

Marţi, 22 Iunie 2021 (16:30:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț au organizat o amplă acțiune, care a presupus 16 percheziții, într-un dosar privind un grup infracțional despre care s-au adunat date că procura și comercializa droguri de risc și de mare risc și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive (etnobotanice), către diverși consumatori de pe raza județului Neamț, devenind principalii furnizori de astfel de substanțe din județ. Cele 16 percheziții domiciliare au avut loc pe raza județelor Neamț, Suceava, Bacău și Iași, semn că gruparea avea unele ramificații și la Suceava.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 30 de grame de canabis, 2 grame de cocaină, 3 grame de rezină de canabis, 4 plante de canabis, 200 de grame de substanțe psihoactive, sumele de 2.500 de lei și 500 de euro, un cântar electronic, 3 dispozitive electrocasnice utilizate pentru prepararea substanțelor psihoactive, un dispozitiv de supraveghere GPS confecționat artizanal, 3 laptopuri, o tabletă, 200 de grame de aur, 2 dispozitive de mărunțit și 2 recipiente confecționate special pentru disimularea drogurilor.

După audieri, luni seară, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a șapte inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu, punerea la dispoziție a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Șapte inculpați urmau să fie prezentați la Tribunalul Neamț cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate al acțiunii DIICOT a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț și al jandarmilor din cadrul IJJ Neamț.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții și la Suceava, în cazul unei grupări care alimenta cu droguri piața din Neamț.
 Vizualizări articol: 1652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziții și la Suceava, în cazul unei grupări care alimenta cu droguri piața din Neamț0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei