Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 132 (7744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr beat și fără permis, urmărit de poliție, cu mașina și apoi pe jos, prin centrul Sucevei

Marţi, 8 Iunie 2021 (11:46:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Ipotești, care conducea o mașină în mod suspect și nu a oprit la semnalul poliției, a fost prins după o urmărire pe străzile din zona centrală a municipiului Suceava. Tânărul a încercat inițial să-și piardă urma la volan, dar nu a ajuns prea departe, intrând cu mașina într-o bordură. A încercat apoi să fugă pe jos, dar a fost prins de polițiști.

În noaptea de 6 spre 7 iunie, în jurul orei 0.20, un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava a observat, pe strada Curtea Domnească, un autoturism VW Passat, care era condus în mod sinuos. Cel de la volan nu a oprit la semnalul poliției, pornind pe spre strada Mărășești, spre Baia Comunală și apoi virând spre strada Veronica Micle. Între timp, și un al doilea echipaj de poliție aflat în zonă a plecat în urmărire. La intrarea pe strada Veronica Micle, șoferul a intrat cu roata mașinii într-o bordură, provocând spargerea cauciucului și a jantei. Autoturismul a mai rulat încă circa 50 de metri, după care din mașină au coborât doi tineri care au fugit printre blocuri. Cei doi au fost prinși de polițiști după o scurtă urmărire, ulterior stabilindu-se că la volan a fost Andrei S., în vârstă de 22 ani, din satul Ipotești.

Tânărul emana miros de alcool, iar etilotetsul a indicat rezultatul de 0,76 mg alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au mai constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-a fost recoltată o singură mostră biologică în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză refuzând recoltarea celei de-a doua probe.

Cercetările au fost reluate de polițiștii de la Biroul Rutier Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Verificările ulterioare au mai arătat că mașina avea ITP expirat, iar asigurarea RCA este de asemenea expirată.  Pentru aceste abateri au fost aplicate două amenzi, una de 1000 de lei și una de 1305 lei, ca măsură complementară fiind reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr beat și fără permis, urmărit de poliție, cu mașina și apoi pe jos, prin centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr beat și fără permis, urmărit de poliție, cu mașina și apoi pe jos, prin centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei