Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 99 (7711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ion Lungu anunță lucrări de asfaltare și reparații pe 150 de străzi din Suceava, după Paște

Miercuri, 28 Aprilie 2021 (16:02:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reparații stradale și cele de asfaltare, întârziate anul acesta din cauza temperaturilor neobișnuit de scăzute, care au făcut ca nici stațiile de asfalt să nu fie pornite, vor demara în forță după sărbătorile pascale.

Primarul Ion Lungu a anunțat că de luna viitoare va începe campania de reparații străzi, care va include plombări pe 129 de străzi, reparații capitale pe alte 10 străzi și lucrări de asfaltare pe 11 străzi nemodernizate.

„Am văzut multă presiune să asfaltăm străzile. Oamenii au dreptate, nu spun că nu. Din păcate, și în această dimineață au fost zero grade. Nu avem eficiență în campania de asfaltare. Nu sunt pornite toate stațiile de asfalt. Tocmai de aceea am suspendat reparațiile la axul principal, unde sunt câteva găuri, mai ales la capacele de canalizare, în ideea că se circulă mai mult în această săptămână și să nu blocăm circulația”, a spus primarul Sucevei.

Conform edilului, în ciuda vremii potrivnice, lucrări de reparații au demarat deja pe zece străzi, dar numărul acestora va crește de cum vor fi condiții potrivite, mai ales că pentru acest an bugetul alocat este de 11,6 milioane de lei pentru plombări, asfaltări și balastări.

Mai mult, pentru o mai bună informare a cetățenilor, pe site-ul Primăriei Suceava vor fi afișate cele 129 de străzi cuprinse în programul de reparații, precum și cele zece străzi pe care vor fi făcute reparații capitale - Ion Neculce, Ion Luca Caragiale, Luceafărului, Oituz, Muncii, Mirăuților, Petru Mușat, Leca Morariu, Stațiunii și Tipografiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu anunță lucrări de asfaltare și reparații pe 150 de străzi din Suceava, după Paște.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu anunță lucrări de asfaltare și reparații pe 150 de străzi din Suceava, după Paște0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei