Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 99 (7711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


N-au față de campioni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu știu alții cum sunt, dar după bucuria tenisului din weekend, mă cam ia capul când revin la fotbalul nostru. De exemplu, absolut dezagreabilă atitudinea celor de la CFR, în special a lui Edward Iordănescu. Băiatul ăsta se cunoaște că a crescut având totul pe tavă, are impresia că i se cuvine și ce nu-i al lui. Ce sfătos era când îi mergea jocul, cum nu comenta el arbitrajul, dar iată că a fost de ajuns un eșec acasă împotriva unei contracandidate ca să-și dea în petec. L-a ajutat și Crăciunescu un timp, până când și-a reconsiderat și el poziția, realizând că postura asta de guru, care trebuie neapărat să vadă ce alții nu văd, îl caricaturizează. Mai mult, părerea mea e că la faza cu Chipciu faultul nu a fost salvat de vreun henț prealabil, ci pur și simplu nu a fost un fault de o așa intensitate încât să ducă la penalty. Ca să ajungă la acea minge și să o împingă înspre poartă, mișcarea naturală a lui Chipciu era să se întindă și deci să se lase pe spate, nu mâna fundașului i-a provocat asta. Cât despre cealaltă fază incriminată, nici nu merită discuția. Cârțu, oficialul Craiovei, spunea că i-ar fi rușine, ca fost jucător, să ceară un astfel de penalty. Aștept să aibă o asemenea atitudine și când vor fi jucătorii săi la mijloc. Deocamdată, a afirmat că oltenii pot câștiga titlul dacă vor păstra acest ritm! Care ritm?! În muzică, pentru a exista un ritm, e nevoie de niște note, sigur mai mult de una. Dacă ne uităm la ultimele partide ale Craiovei, cele din play-off, vedem succesiunea egal-egal-victorie. Păi ăsta nu e ritm de titlu. Să mai lege niște victorii, neapărat una cu FCSB în etapa viitoare, și apoi putem vorbi de ritm.

Apoi, în epilogul etapei, a fost rândul celor de la FCSB să se facă de râs. Laolaltă cu Colțescu, dar care are meritul de a fi ascultat de VAR, fără să aibă așa ceva! Asistenul Șovre, cel exmatriculat de UEFA pentru cartonașele semnate de Haaland, a arătat personalitate atunci când Tănase s-a agățat de fundaș de parcă exersa metoda ”Accidentul” și i-a semnat fără echivoc lui Colțescu, deși era mai departe de fază decât centralul. Dacă Tănase a pus în discuție doar cartonașul primit, arătând că nu le are cu regulamentul, alde Stoica și Becali au ratat șansa de a fi decenți, atârnându-se jenant de faza respectivă. Dar în restul jocului echipa s-o fi ridicat la nivelul locului ocupat?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului N-au față de campioni.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
N-au față de campioni4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei