Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 21 (7633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 400 suceveni cu Covid sunt în spitale, peste 700 în izolare și circa 1.000, care au fost în contact cu ei, în carantină

Miercuri, 27 Ianuarie 2021 (14:14:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul sucevenilor care la această dată sunt afectați în mod direct de coronavirus depășește 2.000. Datele oficiale transmise, miercuri, de Prefectura Suceava arată că în spitalele din județ erau internați, miercuri dimineață, 389 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 66 de pacienți suspecți de infectare.

Alți 718 suceveni confirmați cu SARS-CoV-2 sunt în izolare la domiciliu,  pentru 69 dintre ei măsura fiind dispusă în ultimele 24 de ore. De asemenea, se află în carantină 1.019 persoane, din care 111 intrate în ultimele 24 de ore. Carantina se impune pentru cei care au intrat în contact direct cu persoane confirmate cu SARS-CoV-2, precum și pentru cei care sosesc din ţări cu risc epidemiologic ridicat.

Numărul cazurilor în evoluție la acest moment este de 1.440. Doar șase localități - Ciocănești, Cârlibaba, Grămești, Poieni Solca, Sadova și Ulma, din 114, nu au nici un caz în evoluție declarat. 10 localități au câte un caz în evoluție, 36 au sub cinci cazuri, 32 au sub zece cazuri, iar 30 au peste zece cazuri în evoluție. În municipiul Suceava incidența a scăzut la 2,94 la mie cu focare și 2,88 la mie fără focare.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 48 de persoane declarate vindecate. În Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava sunt internați 201 pacienți cu Covid, dintre care 5 sunt cu forme ușoare și ceilalți au forme medii, severe și grave; 20 sunt la Terapie Intensivă.

La nivelul județului sunt disponibile 85 de locuri libere Covid (inclusiv la Spitalul Rădăuți, unde erau miercuri dimineață 5 locuri disponibile) și 116 locuri pentru zona tampon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 400 suceveni cu Covid sunt în spitale, peste 700 în izolare și circa 1.000, care au fost în contact cu ei, în carantină.
 Vizualizări articol: 3164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 400 suceveni cu Covid sunt în spitale, peste 700 în izolare și circa 1.000, care au fost în contact cu ei, în carantină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte verde bătută ( de post) Cei ce preferă fasolea bătută sigur vor găsi multe asemănări ale acestui preparat cu preferatul lor. Deosebirea este că lintea fierbe mai ușor, este mai digestă și mai bogată în nutrienți decât fasolea. Și un mic secret – lintea... Citeşte