Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 21 (7633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un baron local mai puțin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Că tot vorbeam data trecută de casele de pariuri, pentru abonații de DigiSport una dintre ele a început să devină de-a dreptul enervantă. Când ți-e lumea mai dragă, apare o reclamă care întrerupe pur și simplu meciul! Ține câteva secunde, exact cât o reluare. Astfel, n-am putut vedea cum a ratat Ibrahimovic din apropiere, de lângă bara a doua, la 0-1 cu Atalanta, sau o ocazie rarissimă din care Inter putea deschide scorul cu Udinese, la o centrare la întâlnire pentru Lukaku. Nu dau numele casei pe pariuri, că și-ar atinge scopul chiar și așa, dar vina e și a regizorului de la postul cu pricina, care nu cred a avea legătură cu sportul pe care-l transmite, altfel ar fi știut exact ce momente să aleagă. Sau poate nu-i pasă, el știe că trebuie să intre reclama aia de un număr de ori și nu se complică să gândească în favoarea celor care-i plătesc salariul, adică abonații. Oricum, cel puțin cu mine și-au atins scopul, am ales altă ofertă pentru pariul online din weekend, iar pentru a viziona unele meciuri am mutat la concurență.

Revenind la ale noastre, Viitorul a ratat apropierea de un contracandidat la play-off, odată cu egalul de marți, cu Sepsi. Vă spuneam deunăzi că Rednic n-are lot pentru a o învinge pe FCSB, deși ceva probleme a cauzat. Totuși, cât hazard în acel meci! Lotul s-a subțiat încă și mai mult prin cedarea lui Ghiță în campionatul maghiar, iar misiunea de a reveni în play-off, acolo de unde Viitorul a lipsit campionatul trecut, devine și mai grea. De urmărit ce se va întâmpla cu Clinceni, echipa de pe locul 6, în condițiile în care primarul din comună tocmai a primit decizie definitivă de incompatibilitate și își va pierde mandatul. Cum de ce? Pentru că este și patronul echipei care a fost generos finanțată de Consiliul Local! Poate că se vor micșora salariile, poate se vor vinde unii jucătorii, dar poate li se va spune jucătorilor că își vor lua banii din drepturile de televiziune, dacă își vor menține sau îmbunătăți locul actual, caz în care vor juca de foame. Un posibil răspuns azi, când Clinceniul are meci cu Botoșani, o pretendentă cu argumente la play-off.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un baron local mai puțin.
 Vizualizări articol: 1315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un baron local mai puțin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte verde bătută ( de post) Cei ce preferă fasolea bătută sigur vor găsi multe asemănări ale acestui preparat cu preferatul lor. Deosebirea este că lintea fierbe mai ușor, este mai digestă și mai bogată în nutrienți decât fasolea. Și un mic secret – lintea... Citeşte