Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 14 (7626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Ion Lungu, în discuții cu reprezentanții Guvernului, cu numeroase probleme ale Sucevei

Marţi, 19 Ianuarie 2021 (16:58:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, prezent marți în Capitală, a discutat cu reprezentanții Guvernului României numeroase probleme ale Sucevei, printre altele, solicitând urgentarea unui HG privind realizarea Sălii Polivalente de 5.000 de locuri.

Ion Lungu a participat, în calitate de primar și reprezentant al AMR, la întâlnirea cu prim-ministrul Florin Câțu și ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, Czeche Atilla, fiind discutate mai multe probleme, precum: suportarea cheltuielilor din Campania de vaccinare anti-Covid; suportarea cheltuielilor de protecție socială în bugetul anului 2021; actualizarea costurilor standard în învățământul preuniversitar; descentralizare prin transferul activelor din domeniul public al statului la autoritățile locale; colaborarea guvern-autoritați locale în întocmirea ghidurilor pentru atragerea de fonduri europene; suportarea cheltuielilor pentru transportul gratuit 100% al elevilor, precum și cele legate de burse școlare.

“Am ridicat problema urgentării Hotărârii de Guvern care este pe circuitul de avizare, pentru realizarea Sălii Polivalente de 5.000 de locuri la Suceava.
Au fost discuții constructive cu soluții concrete, urmând ca în perioada următoare să aibă loc întâlniri pe tema fondurilor europene din Planul Național de Redresare și Reziliență”, a spus edilul sucevean, Ion Lungu, care este și prim-vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu, în discuții cu reprezentanții Guvernului, cu numeroase probleme ale Sucevei.
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul Ion Lungu, în discuții cu reprezentanții Guvernului, cu numeroase probleme ale Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei