Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 14 (7626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luni s-au vaccinat aproape 1.000 de persoane în județul Suceava

Marţi, 19 Ianuarie 2021 (13:38:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cursul zilei de luni, 18 ianuarie, în județul Suceava s-au vaccinat 941 de persoane, cele mai multe cu doza I. Este vorba de 856 de suceveni, alte 85 de doze fiind utilizate pentru rapel. Cele mai multe persoane s-au vaccinat la Suceava – 396, pe locurile următoare fiind Rădăuți și Fălticeni, cu câte 144. La Spitalul din Câmpulung Moldovenesc s-au vaccinat 126 de persoane, în timp ce la Spitalul Orășenesc Gura Humorului s-au înregistrat 113 cazuri, iar la Spitalul Orășenesc Siret au fost 48 de persoane vaccinate. Până în prezent, în centrele de vaccinare din  județul Suceava s-au vaccinat peste 4.846 de persoane împotriva Sars-Cov2.

Pentru următoarele 7 de zile, în județ au fost programate 6.544 de locuri de vaccinare, cu mențiunea că în municipiul Suceava gradul de ocupare a locurilor de vaccinare este de 100%.

”Cetăţenii din Suceava au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele de vaccinare din judeţ unde mai sunt sloturi disponibile, la centrele de vaccinare Siret, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Fălticeni. Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii, cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv”, se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava.

În judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare, respectiv la Spitalul Județean Suceava, Spitalul Municipal Rădăuți, Spitalul Municipal Fălticeni, Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Orășenesc Gura Humorului, Spitalul Orășenesc Siret și Sala de sport a Liceului ”Ion Luca” Vatra Dornei, capacitatea zilnică de vaccinare fiind de 420 persoane cu prima doză şi cu rapel.

Mai trebuie spus că în cursul zilei de marți, echipa mobilă a vaccinat persoanele internate în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică și în Centrele de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică  Costâna și Zvoriștea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luni s-au vaccinat aproape 1.000 de persoane în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luni s-au vaccinat aproape 1.000 de persoane în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei