Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2020 - Anul XXV, nr. 282 (7587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clubul Rotary Suceava-Bucovina a construit o casă pentru o familie cu șase copiii din Dolhasca

Luni, 30 Noiembrie 2020 (11:03:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Rotary Suceava-Bucovina a construit o casă pentru o familie cu șase copiii din satul Siliștea Nouă, orașul Dolhasca. Fondurile pentru construcția casei au fost strânse în urma evenimentului „Simfonii de toamnă” de anul trecut. Managerul proiectului „Simfonii de toamnă”, Dan Cușnir, a amintit că la ediția de anul trecut, în mai puțin de 10 minute, peste de 8.000 suceveni care s-au alăturat acestui eveniment au donat echivalentul a 16.000 de euro. Dan Cușnir a remarcat faptul că aceasta a fost cea mai mare sumă pe care Clubul Rotary Suceava-Bucovina a reușit să o strângă pentru proiecte umanitare. „Acest lucru ne-a dat încredere și a pus pe umerii noștri responsabilitatea de a duce la bun sfârșit acest proiect”, a spus Cușnir. La finalizarea și utilarea construcției s-au alăturat cu donații financiare și materiale suplimentare membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina, dar și mai mulți sponsori, respectiv Egger, Fan Curier, Expertoptic, Assist Softwere, Moira Dpa, PURECO2, Mobexpres, Loial Impex, Global Mutual, Assistance, Cris Termoconfort, Kroll Plus, Arta, SUCT și familiile Ștefan Groza, Nicu Zgăbei, Vasile Mocanu, Ilie Lahman, Cristi Curelușă, Ionuț Vasilaș, Dulcineia Faur, Dinu Mihai, Alina Calistru, Bogdan Galanton, Silviu Puni și Dan Cușnir.

 „Noi, membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate, nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mult decât putem noi face pentru ea! Cu puțin de la fiecare, acest vis a devenit realitate. Mulțumim partenerilor, sponsorilor și promotorilor Simfoniilor de Toamnă 2019. Datorită lor și la ediția a VIII-a accesul publicului la eveniment a fost gratuit. Un gând cu totul special către presă și partenerii media, cei care ne-au fost alături încă de la prima ediție în promovarea Simfoniilor de Toamnă”, a spus Dan Ioan Cușnir. El a amintit că pe scena „Simfoniilor de Toamnă” de anul trecut au evoluat peste 120 de artiști ai Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” din Chișinău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Rotary Suceava-Bucovina a construit o casă pentru o familie cu șase copiii din Dolhasca.
 Vizualizări articol: 1580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Clubul Rotary Suceava-Bucovina a construit o casă pentru o familie cu șase copiii din Dolhasca3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei