Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2020 - Anul XXV, nr. 282 (7587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr bătut a luat amenda maximă de la polițiști pentru că nu purta mască de protecție

Luni, 30 Noiembrie 2020 (13:39:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua de duminică, 29 noiembrie, a fost una de coșmar pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, care a încasat o bătaie în fața unui magazin, după care, sunând la 112, a fost amendat și de polițiști, pentru că nu avea mască de protecție, dar și pentru că i-a înjurat pe aceștia. Totul pare să i se fi tras victimei de la consumul exagerat de alcool, acesta fiind pus pe scandal și cu polițiștii, care l-au ”recompensat” cu toate amenzile pe care le-au putut da.

 Duminică seară, în jur de ora 21.00, polițiștii de la Secția Rurală Vama au fost sesizați prin 112 de către tânărul în vârstă de 20 de ani, din Izvoarele Sucevei, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui magazin din satul Argel, comuna Moldovița, a fost lovit de un bărbat. Apelatul le-a spus polițiștilor că se deplasează pe jos spre Brodina de Jos, fiind identificat de echipajul plecat în căutarea sa.  

Polițiștii au constatat că tânărul areurme vizibile de agresiune la nivelul nasului, că este într-o stare vizibilă de ebrietate și că are dificultăți în vorbire. El le-a spus oamenilor legii căîn timp ce se afla în magazin a fost agresat de un bărbat necunoscut, după o discuție contradictorie. Tânărul le-a spus polițiștilor că agresiunea s-a petrecut la magazinul ”La Ziduri”. Acesta nu a solicitat echipaj de ambulanță, declarând că nu este cazul.

Polițiștii i-au aplicat tânărului amenda maximă, 2500 de lei, pentru că nu purta masca de protecție, plus 1.000 de lei, în baza Legii 61/1991, pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare în spațiul public, făcând referire la lucrătorii de poliție.

Polițiștii au deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr bătut a luat amenda maximă de la polițiști pentru că nu purta mască de protecție.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr bătut a luat amenda maximă de la polițiști pentru că nu purta mască de protecție5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei